cheatmeal

Deze nieuwe ‘What I Eat in a Day’ is opgenomen op een zaterdag. Voorheen was dit altijd mijn cheatday, maar nu houd ik het bij 1 cheatmeal. Daarbij ga ik shoppen en probeer ik een aparte energy ball…

VLOG: What I Eat in a Day – 1 Cheatmeal & Alcoholische energy ball?!

Ik ben er trouwens achter gekomen dat de alcoholische geur komt door de raw cacao nibs! Even wat gegoogled want dit was echt heel apart!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here