100ste video

Wow, dit is alweer de 100ste video die ik heb gemaakt! Dat is genoeg reden voor feest, maar er is nog iets: ik ben vandaag 25 jaar geworden! Deze video is van vorige week en ik laat je zien hoe ik gezond eten combineer met lekker genieten.

VLOG: 100ste Video! What I Eat In a Day – Gezond eten en óók genieten + Win actie!

Doe mee met de win actie

Hoe doe je mee met de actie om de surprise box te winnen?
Volg mij op Instagram @fitaddictnl
Subscribe je op mijn Youtube kanaal
– Laat op Instagram of Youtube een reactie achter dat je hebt meegedaan zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt!

De actie loopt tot volgende week zaterdag 9 juni 2018 23:59, veel succes!
Onthoud: de winnaar(es) wordt bekend gemaakt in een Instagram story op de zondag daarna. (10 juni)

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

3 REACTIES

  1. Hi girl.
    Ik volgde je al natuurlijk.
    Wens je een hele fijne verjaardag
    En doe graag mee met je WINACTIE.
    Liefs Pascale Aay

  2. Wat zul jij een leuke verjaardag gehad hebben aan je foto’s te zien!!🎉 Super leuke winactie en ook ik doe graag mee😃 Die zwangerschapskilo’s moeten er af💪 De eerste 5,5 zijn er af nu sowieso nog 10 en het liefst 15kilo😅 I can do it (*hoop ik) met jou super tips😃

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here