gratis trainingsschema

Wil je graag afvallen of ben je druk bezig met droog trainen zodat je meer spierdefinitie ziet? Doe je al tijden hetzelfde en wil je graag wat anders proberen? Dan is dit gratis trainingsschema ideaal voor jou!

Eindelijk weer een trainingsschema!

De afgelopen weken heb ik lekker getraind zonder trainingsschema. Dat was een tijdje fijn, maar ik merk dat ik dan veel minder gericht train. Sporten is voor mij hét hulpmiddel om mijn fysieke doelen te bereiken en daarom is een schema ideaal. Ik merk dat ik dan veel meer focus heb omdat ik precies weet wat ik ga doen en wanneer ik dit ga doen.

Ook helpt het om op een makkelijke manier progressie bij te houden. Iedere week heb je de mogelijkheid om net weer wat zwaarder te gaan dan die week daarvoor en zo kan je jezelf steeds verbeteren en je vooruitgang nauwkeurig bijhouden.

Waarom trainen met een schema?

Zelf ben ik echt fan van trainen met trainingsschema. Eerder dacht ik altijd dat ik het maar niks zou vinden omdat je zo ‘vast’ zit aan een bepaald ritme. Toch merkte ik op gegeven moment dat ik heel veel van hetzelfde aan het doen was. Ik voelde mijn spieren amper en echt vooruitgang in de gewichten zat er vaak ook niet in. Toen vond ik het tijd om het toch eens te proberen met een schema en na een aantal weken wou ik niet anders meer. De continue uitdaging en focus wat je krijgt door te trainen met een trainingsschema is zó fijn. Je merkt op dagelijkse basis dat je vooruit gaat en dat is een fantastisch gevoel. Ook weet je precies waar je aan toe bent en als je alle oefeningen op het gratis trainingsschema hebt gedaan, dan ben je pas écht klaar. Dus smokkelen en de kantjes er vanaf lopen is niet mogelijk want met een schema ben je goed op weg om je doelen te bereiken!

gratis trainingsschema

Wat houdt dit trainingsschema in?

Het trainingsschema wat ik vandaag voor je heb voorbereid is iets waar ik zelf heel erg fan van ben: veel herhalingen en intensiteit. Want hoewel ik het ook heel leuk vind om met zware gewichten te trainen, merk ik dat mijn voorkeur uiteindelijk toch uitgaat naar uptempo oefeningen met wat lichter gewicht. Ik ben minder vatbaar voor blessures (omdat ik minder zwaar train) en het zweet breekt me na een paar oefeningen al uit. Hierdoor heb ik aan het eind van iedere workout echt een voldaan gevoel en dat mis ik vaak als ik met zware gewichten train.

Dit schema is gebaseerd op veel herhalingen en het bevat alle oefeningen die ik heel fijn vind om te doen. Ik houd ervan om de workouts niet te moeilijk te maken, maar echt bij de basis te blijven. Tegenwoordig zie je zoveel aparte oefeningen voorbij komen op social media, dat je op gegeven moment niet meer weet wat je nou moet doen en wat goed is. Daarom raad ik dames ook altijd aan om met geïsoleerde oefeningen te beginnen, vooral als je net start met krachttraining. Train je zelf al vaker met gewichten of ben je op zoek naar wat meer afwisseling? Dan kan dit schema een goede uitkomst bieden!

Excel app

Het gratis trainingsschema heb ik dit keer uitgebracht in excel formaat. Dit omdat een excel heel makkelijk te openen is op je mobiele telefoon in de Google ‘spreadsheet’ app. Op deze manier heb je het schema altijd bij je en kun je dat in ieder geval niet als excuus gebruiken om niet te trainen. Ook is de app perfect om direct de aantallen van de gewichten in te vullen. Doordat het digitaal is kom je niet in de war met de cijfers en heb je jouw resultaten altijd inzichtelijk.

Gratis trainingsschema downloaden

Wil je graag aan de gang met dit schema? Dan heb ik goed nieuws voor je! Je kunt ‘m namelijk gratis downloaden via mijn download pagina. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je aan te melden. Vervolgens krijg je een welkomstbericht in je e-mail met daarin het wachtwoord. Vul deze in op de webpagina van mijn site en je bent binnen!

LET OP:

> De e-mail met het welkomstbericht en het wachtwoord komen vaak terecht in de SPAM of ONGEWENSTE mail. Check dit daarom goed!

> Zorg er ook voor dat je eerst je inschrijving bevestigd. Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet.

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

Veel succes en mocht je het geprobeerd hebben dan hoor ik graag jouw ervaringen. Deel ze met me via Instagram of tag me in je workout!

DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here