vraag en antwoord

In deze vraag en antwoord video komen een aantal interessante vragen aan bod waaronder: vind ik mezelf wel goed genoeg? Hoe maak je zelf een trainingsschema? En wat vind mijn vriend van al dat sporten en gezonde eten? Ontdek het in deze nieuwe video!

#ASKFITADDICT: in deze Q&A beantwoord ik een aantal van jullie vragen. Hieronder zie je welke vragen er allemaal aan bod komen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stel deze dan in de comments en dan neem ik die in de volgende Q&A mee!

Deze vragen komen aan bod:

➥ Hoe maak je zelf een trainingsschema?
➥ Hoe blijf je afvallen?
➥ Welk trainingsschema raad je aan om mee te beginnen en hoe lang houd je deze aan?
➥ Is je vriend ook erg bezig met gezond eten en sporten? Wat vind hij ervan dat jij er zo mee bezig bent?
➥ Volg je zelf andere Youtubers / fitgirls? zo ja wie volg je het liefst?
➥ Waarom draag je zoveel zwart?
➥ Waar koop jij het liefst je kleding?
➥ Voel je jezelf nu ‘goed genoeg?’ ivm je afgetrainde lichaam? Hoe sta jij hier tegenover?

VLOG: #ASKFITADDICT – Vind ik mezelf wel goed genoeg? Trainingsschema’s & Boyfriend

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here