hunkemöller sportkleding

Wauwie, een nieuwe collectie Hunkemöller sportkleding! Dit keer in samenwerking met Fashion Blogger Xenia. Tijd voor een review van deze sportkleding en je kunt zelf ook een setje winnen!

[gesponsord] Deze actie is gesponsord door Hunkemöller.

Wat Hunkemöller zegt over de Xenia Sport Collection:

Zoek je naar een fashionable & sporty outfit inéén? Xenia Overdose, bekend als lifestyle en fashion blogger, lanceert voor het eerst een sportcollectie samen met ons! De sportcollectie van Xenia bestaat uit allerlei sportitems: sport bh’s, sport tops, sportbroeken en sport accessoires. Jezelf van top tot teen kleden in één kleur is key bij deze collectie. De sportcollectie bestaat uit lichte en donkere blauwe tonen en heeft gouden details in de biezen om wat extra contrast te geven aan de streetstyle influences van deze items. Qua shape zijn de high neck bra tops hét voorbeeld van de urban trend.

hunkemöller sportkleding

Eerste indruk

Ik vind Hunkemöller sportkleding altijd wel van goede kwaliteit. En dit werd weer bevestigd toen ik de legging en de BH uit de verpakking haalde. Ik voelde meteen hoe zacht de stofjes zijn. Vooral de legging is echt van heel stevig materiaal, maar het is zeker niet stug. De BH heeft een hele toffe vorm die ik nog niet eerder heb gezien. Ook is deze gemaakt van een zacht materiaal, waarvan je al weet dat het comfy gaat zitten. Het enige wat jammer is, is dat er geen padding in zit. Dat vind ik persoonlijk altijd wel erg fijn.

hunkemöller sportkleding

Pasvorm

Tijd om te passen! Ik ben altijd best wel lomp en trek leggings altijd zo snel mogelijk aan, maar met deze moet je wel een beetje opletten. Omdat er gaatjes in zitten wil je niet dat je met je handen ineens je legging kapot scheurt. Gelukkig bestaat niet de hele legging uit gaatjes, maar het is wel handig om een beetje in de gaten te houden waar je vast pakt. Toen ik hem aan had viel het me op dat de legging heerlijk high waist is en totaal niet afzakt. Er zit een wat strakker / licht verstevigd stuk aan de bovenkant die ervoor zorgt dat je lijf er heel mooi gestroomlijnd uit ziet. Het is niet ongemakkelijk strak, maar gewoon heel fijn en comfy. Hierdoor zakt hij amper af en dat is zó fijn!

hunkemöller sportkleding
De BH is ook een echte winner. Ondanks dat er dus geen padding in zit, is de vorm zo leuk bedacht. De achterkant deed me een beetje denken aan mijn balletpakje van vroeger (ja guys, ik heb op ballet gezeten haha). Het is wat lager uitgesneden en dit vind ik echt heel mooi. Ook zitten er aan de zijkant kleine openingen die de BH net wat aparter en ‘anders dan de rest’ maakt. Ook knelt hij niet af aan de onderkant. Heel blij mee en hij zit lekker.

hunkemöller sportkleding

Tijdens het trainen

Zoals ik net al zei zakt de legging niet af en dat is een groot pluspunt. Ook schijnt hij niet door waardoor je er veilig mee kunt squatten. De sportbh is niet geschikt om in te rennen omdat er daar gewoon niet genoeg versteviging voor in zit. Je zou het kunnen gebruiken als een topje over een bh, dan kan het wel!

Dit is wel jammer…

Helaas heb ik nog wel een ‘down side’ aan deze collectie Hunkemöller sportkleding ontdekt. Ik fiets behoorlijk veel en ik schrok toen ik thuis kwam. Ik keek naar die gaatjes aan de binnenkant van mijn bovenbeen en zag dat daar al slijtage was ontstaan. Eigenlijk kan dit ook niet anders want de gaatjes in de stof zitten heel dicht op elkaar en de ruimte er tussen is minimaal. Door het schuren van mijn benen langs het zadel zijn er een soort ‘halen’ ontstaan. Jammer, maar gelukkig zit het aan de binnenkant dus het valt niet op. Maar wel handig om hier rekening mee te houden.

hunkemoller sportkleding (1)

Een setje winnen!

Ja! En dan zijn we nu bij het leukste moment aangekomen: je kunt een setje winnen. Exact wat ik aan heb op de foto kan jij in jouw brievenbus ontvangen. Je wint een BH en een legging in maat M. De maten zijn vooraf bepaald omdat deze collectie limited is. Als we zouden wachten tot het einde van de actie, zou er een kans bestaan dat je maat niet meer beschikbaar is. Gelukkig is alles super stretchy dus als je tussen S/M in zit of M/L dan moet het wel goed komen. Ik heb namelijk best grote bovenbenen en bij mij zit de M prima. Ook de BH is maat M.

hunkemöller sportkleding

Wat moet je doen?

Vandaag post ik een foto op mijn Instagram waarin ik de actie aankondig:
– Like de foto
– Volg mij @Fitaddictnl en @Hunkemöller
– Reageer onder de foto en tag zoveel mogelijk vriendinnen die deze actie niet mogen missen

Voor de complete win actie moet je mijn Instagram in de gaten houden. Ik verwacht de foto te posten rond 12 uur ‘s middags! De actie loopt een week vanaf nu, dus tot volgende week vrijdag 31 augustus 23:59! Veel succes!

Meer Xenia voor Hunkemöller bekijken? Klik hier!

DELEN

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here