september kalender

Het najaar staat voor de deur! Blijf gemotiveerd en houd vast aan je gestelde doelen. Download nu gratis de motivatie & evaluatie kalender voor september en ga aan de slag!

Fitaddict Kalender september

Iedere maand breng ik een gratis kalender uit. Deze gaat jou helpen bij het bereiken van je fitte doelstellingen en je gezonde leefstijl. Nu is het tijd voor alweer de negende uitgave van deze kalender. We gaan het najaar staat voor de deur. Het moment dat we weer dikke truien gaan dragen en langzaam maar zeker op zoek gaan naar meer comfort. We zitten vaker binnen en de drempel om naar de gym te gaan wordt langzaam maar zeker weer wat groter. Maar niet bij jou! Je gaat er gewoon weer voor. Ook in september en alle maanden die daarna komen. Want jij bent een vechter. Je gaat (en blijft) knallen. Door de herfst. Door de winter. Niets kan jou nog stoppen. Vooral niet met deze nieuwe kalender. Dus hoppa! Aan de slag!

Doelen stellen

Het is niet alleen erg belangrijk om concrete doelen te stellen, maar ook om terug te blikken en te kijken wat er goed ging en waar je verbeterpunten liggen. Daarom bestaat iedere kalender uit twee pagina’s. Op de eerste pagina zie je de hele maand en kan je per dag opschrijven welke workout je wilt gaan doen op die dag en je vindt er ook een vlak waarin je kunt invullen wat je doel voor die maand is (motivatie). Zo wordt het makkelijker om je doelen te behalen omdat je de dingen per maand bekijkt en zo in kleine stapjes naar je hoofddoel kunt werken. Op de tweede pagina vind je het evaluatie formulier. Hier kan je aangeven waar eventuele verbeterpunten liggen, wat je geleerd hebt, welke uitdagingen je aan bent gegaan en waar je dankbaar voor bent.

Ik hoop dat dit jou gaat helpen bij het bereiken van je doelstellingen. Wil je nog wat meer tips, dan zijn deze artikelen misschien ook handig voor je:
> Goal Setter Goal Getter werkboek
> Alles over mijn journey vanaf 2014 (90 kg)
> Doelen stellen: dit moet je onthouden

De kalender gratis downloaden

AdvertentieMake It Fit

Je kunt de motivatie kalender gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP:

Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden! En sla je wachtwoord ergens op zodat je ‘m later (bij nieuw materiaal) weer kunt gebruiken.

Heb je het wachtwoord al? Gelijk downloaden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here