kantoor makeover

Oké, ik geef het toe. Dit is even heel wat anders dan fitness, voeding of mindset: een kantoor makeover! Van saai en donker naar fris en inspirerend. Hoe ik dat heb gedaan? Kijk de vlog & find out!

Ik weet dat dit niks te maken heeft met fitness, maar het lijkt me wel leuk om voor Fitaddict steeds meer leuke lifestyle dingen te gaan introduceren zoals deze video. Ik kreeg voor het najaar weer helemaal de kriebels om alles om te gooien en mijn kantoor een makeover te geven. Ik heb heel wat nieuwe dingen gekocht en geknutseld en hoe ik dat precies heb gedaan laat ik vandaag zien. Let ook goed op de DIY hacks, want die maken je huis zoveel leuker met een mini budget! Enjoy en laat me vooral weten wat jullie hier van vinden.

VLOG: Kantoor makeover – Van Donker & Saai naar Licht & Inspirerend + DIY Hacks!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here