vakantie

De eerste week van mijn vakantie zit er alweer op! Zoveel dingen gedaan en vooral genoten van veel lekker eten en quality time met vrienden en familie. Heerlijk!

Weekvlog #25 / DEEL 1. Lekker genieten: Rare knakworstjes maaltijd, Bagels & Brownies!

Waaah! Eerste week van mijn vakantie, en wat is het heerlijk. Ondanks dat ik dus niet naar een bestemming ga, vind ik het echt onwijs fijn om gewoon even niet ‘twee fulltime banen’ te runnen. Want zoals je wellicht weet ben ik normaal fulltime designer bij een digital agency. Nu heb ik daar dus 3 weken vrij van en het is echt super fijn. Nu krijg ik de kans om me even volledig op het bloggen te richten en ik moet zeggen dat mijn hoofd ontploft van alle creatieve ideeën, recepten en video’s. Ik zit echt heerlijk in mijn flow en krijg zó veel leuke dingen gedaan. Dit geeft me zo’n gelukkig en blij gevoel.

Ik zal even per dag te vertellen wat ik allemaal heb gedaan!

Maandag

Op maandag ging ik eerst ‘s ochtends trainen en daarna met mijn vriend ‘s middags naar de film. We gingen naar ‘Searching.’ De film ging over een man die zijn dochter verliest nadat hij zijn vrouw ook al was verloren. HIj gaat op zoek naar haar en komt achter een schokkende waarheid. Verder ga ik niet zeggen anders ben ik aan het spoilen. Tijdens de film at ik lekker popcorn, maar echt zo typisch mij: ik wou even mijn fles water open draaien en toen stootte ik per ongeluk de bak popcorn van mijn schoot, hahaha. Zo op de grond. Halve bak leeg. Echt stom, haha. Mijn vriend zei al: ‘Jij kan ook niet normaal eten hè?’ haha.

Dinsdag

En toen zag ik eindelijk mijn beste vriendinnetje weer! Ik had afgesproken met Michelle om weer even lekker te lunchen in de stad en te gaan shoppen. Het was zo’n gezellig dagje. We gingen een hapje eten bij de Bagels & Beans (echt onze standaard place to be) en daarna uitgebreid kleding kijken voor het nieuwe seizoen. Was zo leuk. Ik kocht 3 heerlijke truien, een jeans en wat cosmetica. Perfect day. Daarna was ik nog van plan te gaan trainen, maar Michelle had haar auto vet ver weg geparkeerd dus dat werd een lange wandeling daarheen. Toen hadden we er 13.000 stappen op zitten en vond ik het eigenlijk wel mooi geweest. Training geskipt en direct daarna naar huis gegaan.

Woensdag

Woensdag had ik eigenlijk niet zoveel gepland, maar ik kreeg een creatieve ingeving. Ik wil namelijk meer home workouts gaan maken voor jullie en daar had ik wat tools voor nodig. Ik heb helemaal geen fitnessartikelen in mijn bezit (qua dumbbells e.d.) dus die gingen we halen bij de Decathlon in Apeldoorn. Toen spotte ik een mega grote fiets en ik kon het niet laten om daar even op te klimmen, haha. Van te voren wel even getraind en daarover gesproken, ik ben gestart met een nieuw schema voor spieropbouw. Veel afwisselender en uitdagender dan de andere schema’s omdat er ook echt ‘leuke’ oefeningen tussen zitten die ik nog niet eerder op die manier gedaan heb. Morgen komt het schema live dus dan kan je er zelf ook gebruik van maken als je wilt!

Donderdag

Ik had Michelle dinsdag natuurlijk al gezien, maar ze is momenteel druk bezig met wat creative business dingen en wil graag haar website opzetten. Ik ging daarom met de trein naar haar toe om haar daar een handje mee te helpen. Eerder vond ik het heel lastig en spannend om met de trein te reizen, maar dat viel nu gelukkig wel mee. Ik heb namelijk (nog steeds een beetje) last van paniekaanvallen gehad. Wil je daar meer over lezen dan kan dat hier. We zijn 3 uur lang onwijs productief geweest en hebben zoveel dingen uitgedacht. Ze was er heel erg mee geholpen. Ik ben zelf echt mevrouw ‘alles plannen’ dus als je iets aan mij kan overlaten is dat het wel, haha. Daarna ging ik weer terug en heb ik nog even op het station rondgelopen. Ik ging naar de AH to go en vond daar heel wat lekkere en gezonde snacks. Dit bracht mij op een idee om hier een blogpost over te maken! Want wat nou als je vaak reist maar niet goed weet hoe je een bewuste(re) of gezonde(re) keuze kunt maken? Daar komt nog een artikel over online voor de meiden die veel on the go zijn!

Kortom, het was een ontzettend leuke eerste week! Lekker fulltime bloggen en daarnaast wat leuke dingen doen is voor mij heerlijk. Wat een vrijheid, ik geniet ervan!

Tot volgende week!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here