leven zonder angst

Hoe bang je ook bent, vermijden is geen optie. Ik wil heel graag leven zonder deze angst dus ik ben de week direct begonnen met een uitdaging…

Weekvlog #26 / DEEL 1. Ik wil gewoon leven zonder deze angst

Maandag

Zondagavond wist ik het: ik moet gewoon gaan. Niet uitstellen, direct doen. Ik zat namelijk heel erg te twijfelen of ik maandag wel het geschikte moment vond om de challenge aan te gaan om naar Duitsland te rijden met mijn vriend. Zoals jullie wellicht weten heb ik nog steeds last van paniek/angst en zijn lange autoritten een uitdaging voor me. Als je niet weet waar ik het over heb kijk dan even op deze pagina, daar kan je er alles over lezen.

Dus, maandagochtend stapte ik in de auto op weg naar Nordhorn, Duitsland. Ik ben er al eens vaker geweest en iedere keer had ik onwijs veel last van spanning, stress en was ik bang dat ik onderweg naar de wc zou moeten en nergens zou kunnen. Ondanks dat ik het eng vind, wil ik dit soort dingen niet vermijden. Het helpt me mijn angst te overwinnen door gewoon te gaan en vooral veel te doen. Ik had een Netflix film gedownload en op mijn mobiel gezet die ik onderweg kon kijken om mijn gedachten af te leiden. Dit helpt om in het ‘nu’ te blijven en niet te gaan doemdenken. Ik had een leuke film gekozen (Obsessed) en hierdoor kon ik mijn aandacht goed vasthouden. Toen we er bijna waren wist ik het: dit is de eerste keer in zo’n lange tijd dat de autorit zó goed ging. Ik had wel last van spanning, maar was al veel relaxter. Ik dacht al veel meer in oplossingen dan in problemen en dat is al een hele vooruitgang op zich. Heel fijn!

Toen we er eenmaal waren kon ik echt genieten van het winkelen en alle nieuwe producten die ik daar in de supermarkt kon ontdekken. Dat is echt iets waar ik heel erg van houd; nieuwe gezonde producten spotten in andere supermarkten en die dan allemaal proeven. Zo leuk! Ik heb dus ook flink ingeslagen en de shoplog zie je a.s. zaterdag op mijn Youtube kanaal. Het was een hele geslaagde dag en ik ben blij dat ik weer een stapje dichterbij ben, want ik wil gewoon leven zonder deze angst!

Dinsdag

Op dinsdag wou ik heel graag echt een goede productieve dag hebben voor mijn blog. En dat werd het ook. Ik ging ‘s ochtends lekker sporten en daarna weer flink aan de bak. Ik kreeg zoveel gedaan, heel fijn!

Woensdag

Op woensdag gingen we ‘s ochtends eerst trainen en daarna naar de nieuwe film Venom. Echt wat een vette film! Ik had als snack een zak elitehaver meegenomen en heb die onder de film he-le-maal op gegeten. Ik schrok toen mijn hand de bodem van de zak raakte, maar het was heel lekker en toch wel iets gezonder dan de bioscoop snacks (maar wel veel calorieën, haha). Daarna ontdekte ik dat Halo Top ijs verkrijgbaar is in Nederland en dat moest ik natuurlijk proberen (a.k.a mijn hobby: nieuwe producten ontdekken en proeven!) en direct reviewen voor jullie met mijn oprechte mening. Het is wel duur ijs want voor zo’n bakkie betaal je al gauw €6,-. Tikt lekker aan. Maar goed, toen ik mijn lepel in de chocolate chip cookie dough stopte en er een hap van nam dacht ik: dit is het geld écht waard. Wat lekker is die! Cinnamon roll heb ik ook geproefd en die vind ik iets minder, maar ook zeker niet verkeerd. Lekker.

Donderdag

Nu ik zoveel tijd heb ben ik ook veel aan het bakken. En die baksels moeten natuurlijk ook gefotografeerd worden en op mijn blog gedeeld worden. Maar voor de fotografie miste ik al een tijdje iets. Ik wil al heel lang een wit uitklapbaar vlak (don’t know if this makes any sense) wat het daglicht van buiten reflecteert op mijn onderwerp. Ook kan ik dan mooiere foto’s maken die er net wat cleaner uit zien. Dus dat werd een DIY projectje, want zo’n reflector officieel aanschaffen is toch best prijzig. Gelukkig kwamen mijn vriend en ik na een kleine brainstormsessie al snel op een goed idee. Twee dunne houten plaatjes met wit kleef folie erover en je bent klaar. Het is super goed gelukt en nu kan ik nog mooiere foto’s maken van mijn food (en andere dingen, maar voornamelijk food, haha!)

Ook was het die donderdag dierendag en moesten we even langs Tijger (de kat van mijn vriend van toen hij nog bij zijn ouders woonde.) En die is inmiddels al 16! Het is een Turkse Fan en echt een prachtbeest. We gaven hem van die Whiskas sticks en die had ‘ie binnen no time op. Smullehhh!

Toen ik weer thuis was, keek ik in de brievenbus en daar lag een pakketje van Bol.com. En ja, je raad het al: nieuwe boeken! Yeey! Ik heb ‘You are a badass at making money’ en ‘The 5 second rule’ gehaald. Ben er erg benieuwd naar en hoop die nog in de vakantie uit te lezen. Dan komt er snel weer een boeken update met korte reviews / mijn mening, dus stay tuned voor die!

Het was een leuke week!

Weer een ontzettend fijne, gezellige week gehad samen met mijn vriend. Heerlijk zo de dagen zelf indelen. Ik geniet er met volle teugen van. Deze week ook weer heel wat leuke dingen gepland staan (dit is mijn laatste week) dus ik ga er optimaal gebruik van maken en weer lekker knallen!

Fijne week allemaal, zet ‘m op!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here