hoe ik 30 kilo ben afgevallen

Benieuwd hoe ik 30 kilo ben afgevallen? Bekijk in één oogopslag de 4 stappen die mij succes hebben gebracht in deze infographic!

Ik heb natuurlijk al heel wat blogs geschreven over mijn journey, maar ik heb het nooit echt visueel gemaakt en dát leek me nou wel eens leuk! Dus bij deze een infographic (zoals ze dat dan zo mooi noemen haha) over mijn afslank verhaal en hoe ik het heb gepresteerd om 30 kilo te verliezen. Als je ‘m wilt opslaan op je telefoon, of wilt pinnen op Pinterest, doe dat vooral, vind ik leuk!

Als je liever wat wilt lezen over mijn journey, klik dan op een van de onderstaande links:
> Mijn verhaal – 90 naar 60 kg
> Journey afvallen & krachttraining 2014-2016
> Waarom ik expres 20 kilo ben aangekomen
> Balans in je leefstijl – Deze 7 tips hebben mij geholpen

Ook heb ik een video gemaakt over mijn journey! Zie onderstaand.

Hoe ik 30 kilo ben afgevallen

AdvertentieMake It Fit

De 4 stappen naar succes

hoe ik 30 kilo ben afgevallen

DELEN

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here