emotie eten

Ben je net als mij ook een emotie eter en zoek je comfort in voedsel? Kijk dan deze vlog waarin ik precies vertel hoe ik hier mee om ga en hoe ik het binnen de perken kan houden!

VLOG: Weekvlog #31 / DEEL 2. Emotie eten: zo ga ik er mee om!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

2 REACTIES

  1. De balans vinden blijft moeilijk. Hoeveel keren ik al niet van plan was om één schepje ijs te pakken en vervolgens de bodem van de ben & jerry’s cookie dough tegenkwam is niet te tellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here