q en a

Wil jij weten hoe afvallen en alcohol samen kunnen gaan? Hoe je makkelijk een eigen eetplanning kan maken? Of hoe je uit eten kunt gaan tijdens het afvallen? Ik geef tips en adviezen over deze onderwerpen en meer in deze nieuwe vlog!

De vragen die in deze vlog aan bod komen:

In deze Q&A:
– Hoe kan ik ’s avonds minder snoepen?
– Wat wil je nog veranderen aan je lichaam?
– Hoe ga je om met negatieve reacties?
– Hoe houd je balans met je sociale leven? En hoe zorg je ervoor dat je je vrienden wel blijft zien?
– Vet verliezen en alcohol / uitgaan: hoe te combineren?
– Hoe maak je makkelijk een eetplanning?
– Uit eten tijdens het afvallen / cutten hoe doe je dat?
– 3 favoriete kettlebell oefeningen?

Q&A met alles over: Alcohol | Eetplanning maken | Uit eten tijdens afvallen en meer!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here