ziek

Ik wil altijd maar door blijven gaan en haat het om rust te nemen. Maar ik werd ziek en dat bracht me tot stilstand. Hoe ik hier mee om ga? Je leest én ziet het in deze nieuwe week update.

VLOG: Weekvlog #33 / DEEL 1. Ziek geworden | Weer creatine gebruiken?

Van vol gas er tegenaan, naar vol gas terug…

Nou ‘t zit niet mee. Na de ‘drama week’ had ik echt zin om er weer vol gas tegenaan te gaan. Dat deed ik ook, maar dat was helaas van korte duur. Ik had grootse plannen en na een productief weekend was die zondag ook de launch van mijn webshop. Hier moest nog van alles voor gedaan worden, en misschien heb ik die dag wel iets té veel gedaan.

De shop gaat live!

Die zondag werd ik wakker en dacht ik: vandaag gaat mijn shop live! Ik had het nog niet eerder aangekondigd, maar had wel hier en daar laten weten dat er iets leuks op de planning stond. Ik wist niet zeker of ik het ging redden, maar door een harde deadline voor mezelf te zetten lukte het toch. Ik hield mezelf scherp door op instagram stories een post te plaatsen waarin ik deelde dat er vandaag iets tofs aangekondigd zou worden. De hele middag was het keihard buffelen om alle benodigde elementen zoals graphics, social media posts en een blogpost voor te bereiden. Ook moest ik nog een laatste hand leggen aan de designs in mijn shop en toen was het moment daar: hij was klaar voor de lancering! Heel blij dat ‘ie eindelijk staat, want dit is iets wat ik al heel lang wil. Ik heb al eens eerder een shop gehad, maar die was minder goed uitgedacht dan deze. Ik ben trots op het resultaat en ik zal hem zeker blijven aanvullen met nog meer leuke, motiverende en grappige items!

AdvertentieMake It Fit

> Lees hier het bericht van de lancering

Shop? Heh? Welke shop? Geen idee waar ik het over heb?

> Neem direct een kijkje!

And then I got sick

Na al mijn harde inspanningen kreeg ik aan het eind van de middag ineens een klap: ik begon me zo slecht te voelen. Misselijkheid, duizelig, hoofdpijn… Nee hé, dit is toch niet wat ik denk dat het is? Maar helaas was ‘t dat wel. Ik werd ziek. En my god. Als je me wat langer volgt dan weet je dit: ik heb heel veel moeite met me ziekmelden. Ik doe dat echt nooit. Ik kies er altijd voor om eerst te proberen, te kijken hoe het gaat, paracetamol te gebruiken (en what not) om tot het uiterste te gaan en dan zie ik het wel verder. Maar nu wist ik dat ik gewoon echt mijn rust moest nemen. Ik vond het heel erg, maar ik koos ervoor om dit keer wél naar mijn lichaam te luisteren. En moeilijk dat ‘t was!

Ik kan dit gewoon niet

Call me a workaholic of noem het hoe je het wilt noemen, maar ik lag op de bank en ik kreeg al die vervelende gedachten van: ‘Ja Louella, daar lig je dan. Je had ook gewoon kunnen werken en trainen vandaag, echt zonde van de tijd dit.’ En in plaats van goed uit te zieken, stapte ik de volgende dag weer op de fiets richting werk. ‘Even proberen.’ Werken met een muts op en een kleedje, maar ik voelde dat ik echt verre van fit was. Ik dacht misschien helpt het als ik ga trainen. Even lekker de boel eruit zweten en die ziektekiemen uitbannen. En tja dat kon natuurlijk twee kanten op: of ik voel me de volgende dag weer super, of ‘t zit niet mee en ik ga weer bergafwaarts.

Ik deelde deze post op Instagram:

Gunfireeee???? . Ziek, zwak en misselijk: paracetamol erin en in gaan. Vanochtend twijfelde ik heel erg, ik voelde me nog niet beter maar ik denk altijd maar: kan best even proberen en als het niet gaat kan ik altijd nog weg. Nou op heel wat pillen kon ik de dag volmaken, maar of t echt slim was? . Ik ben heeeeel slecht in rust nemen omdat ik gewoon door wil gaan. Altijd door door door. Hiermee kan ik mezelf echt nog slechter laten voelen, maar its always worth the risk. Soms voel ik me dan ook echt beter door soort van “te doen alsof” maar t kan ook de andere kant op gaan… . Ik heb vandaag in ieder geval mn beste beentje voort gezet en hoe t morgen gaat zie ik dan wel weer. In ieder geval super happy met die schouder die steeds droger wordt????? . Hoe was jouw dinsdag?❓?? . #tuesdaymotivation #tuesdays #flexing #bodygoals #health #fitspiration #inspiration #fitgirl #girlswholift #traininsane #fitdutchies #motivated #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirlsnl #girlswholiftheavy

Een bericht gedeeld door Fitaddict (.nl) (@fitaddictnl) op

Super onverwachte plot twist: (can you smell the sarcasm?)

Ik moest me op woensdag weer ziek melden.
Jup. Lekker bezig joh!

Houd er niet van

Luisteren naar mijn lichaam is niet mijn sterkste punt en ik weet niet waarom, en ik kan het ook niet heel goed uitleggen, maar ik voel gewoon die drang en die drive om altijd door te pushen. Ik houd er écht niet van om binnen te zitten, op de bank te luieren en niks te doen. Ik kan dat gewoon niet. Ook al voel ik me fucked up, ‘t gaat er bij mij niet in. Tuurlijk heb ik op zo’n moment vrij weinig keus, maar dan mag ik dealen met al die stomme gedachten die dan door mijn hoofd spoken.

Die donderdag voelde ik me wel ietsje beter, maar nog niet helemaal fit. Echt balen dat ‘t zo moest lopen maar je doet er helemaal niks aan, dat is me wel duidelijk geworden. Ik had in dat weekend al kippensoep gemaakt (ter preventie) en zat al de hele week aan de gemberthee met citroen en honing. Niet alleen omdat ik hoopte dat ik niet ziek zou worden, maar ook omdat ik het lekker verwarmend vind om te drinken.

This is real life

Gelukkig heb ik in de weekvlogs nog wel wat informatieve stukjes kunnen delen. In deel 1 krijg je wat meer informatie over Creatine en waarom ik dat weer wil gebruiken, en in deel 2 vertel ik je meer over hoe je je progressie kunt bijhouden tijdens het afvallen. Ik hoop dat jullie deze vlogs alsnog leuk vinden, ondanks mijn ziek zijn. Zoals eerder vermeld vind ik het onwijs belangrijk dat jullie altijd een eerlijk beeld krijgen van mijn leven. Niks is mooier gemaakt dan het is. Just real life met de bijbehorende ups en downs.

Fijne week weer en zet hem op!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here