waarom ik nooit meer op de weegschaal sta

De reden dat ik nooit meer op de weegschaal sta? Die deel ik met je in deze nieuwe weekvlog. Daarbij deel ik mijn advies voor jou, als je de weegschaal wel gebruikt als maatstaf voor je progressie…

Meer over dit onderwerp:
> Waarom ik de weegschaal haat

Weekvlog #33 / DEEL 2. Waarom ik nooit meer op de weegschaal sta + Advies

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

1 REACTIE

  1. Zag je op de bloggers Facebooksite en zo kwam ik bij jouw artikel terecht 🙂 Ik herken mij wel een beetje in jouw artikel en jouw verhaal en ben ook wel wat zoekende. Ik weeg mij dus wel en dat geeft mij onrust..ik voel mij dan inderdaad dik terwijl ik redelijk gezond aan het eten ben momenteel. Het enige wat ik lastig vind is een menu samenstellen, wel of geen koolhydraten enz enz. Wat kun jij hier over vertellen?
    Ik ben niet veelste zwaar maar een aantal kilootjes eraf zou erg fijn zijn. Dus wat raad je aan als echte Fitaddict?
    OOk ben ik benieuwd wat voor programma jij gebruikt om alles in te vullen. Is dit my fitness pal, de betaalde versie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here