10 kilo binnen 4 maand

Aan het begin van mijn journey verloor ik in 4 maand 10 kilo. In deze nieuwe weekupdate vertel ik daar meer over en wat ik denk dat de belangrijkste sleutel is geweest voor mijn succes…

De eerste week van december is een feit en ik moet zeggen dat ik behoorlijk op de proef wordt gesteld. Overal verleidingen en zoetigheid. Ik ontkom er niet aan. Toch ging het veel beter dan vorige week want hierdoor bleef ik perfect on track!

Weekvlog #35 / DEEL 1. Hierdoor verloor ik 10 kilo binnen 4 maand

Meal prep for the win!

Vorige week deelde ik dat mijn voeding totaal niet ‘on point’ was. Ik kreeg last van cravings en greep naar ongezonde dingen. Belangrijk op zo’n moment vind ik, om dan te onderzoeken waar het mis is gegaan. Zo kan ik verbeteren en het voor de komende week wél goed doen. Ik wist dat ik toen geen tijd had voor mijn meal prep en ik had mijn snacks niet voor elkaar. Ook faalde ik om consequent mijn lunch mee te nemen en ook daadwerkelijk op te eten. Dit waren de belangrijkste redenen voor mijn slechte voedingspatroon en daar kon ik makkelijk verbetering in brengen door voor deze week wél te preppen.

AdvertentieMake It Fit

En preppen, dat deed ik! Ik had echt super lekkere maaltijden gemaakt en niet alleen maar hetzelfde voorbereid. Zo had ik 2 bakjes ‘fried rice’ (recept vind je in IGTV) en kipdij met pompoen, spruitjes en broccoli. Echt super lekker. Alles was super smaakvol en snel klaar dus dat is ook ideaal. Preppen is echt een van de grootste sleutels voor succes en voor het bereiken van mijn doelen. Als ik niet voorbereid, gaat het mis omdat ik dan ‘on the spot’ eten moet gaan maken en moet bedenken. Dit kost meer tijd, meer geld en meer calorieën. Want steeds als ik iets ‘in het moment’ maak, is het minder goed doordacht en eet ik niet altijd de juiste voedingsmiddelen. Voorbereiding zorgt ervoor dat ik mijn doelen kan behalen en is aan het begin van mijn journey ook een heel belangrijke factor geweest.

10 kilo binnen 4 maand

Ik denk dat ik die eerste 10 kilo in 2014 nooit zo snel kon verliezen als ik niet had voorbereid. Door op zondag een moment te nemen om uit te denken wat ik komende week ga eten, scheelt ontzettend veel. Daarom heb ik ook zoveel artikelen over dit onderwerp geschreven omdat je de waarde ervan niet moet onderschatten. Sommige mensen staat het preppen tegen omdat ze denken dat je dan steeds hetzelfde eet, maar dit ligt volledig aan jezelf! Ik koos in het verleden voor makkelijk en snel door steeds hetzelfde te eten en dit werkte voor me. Nu vind ik het fijner om wel veel afwisseling in mijn voedingspatroon te hebben, zodat ik alles ook daadwerkelijk eet en geniet van mijn maaltijden. Dus echt een aanrader!

Meer weten over meal preppen? Kijk dan even hier!

That time again…

Het was weer de tijd van de maand en dit merk ik echt in mijn workouts. De klachten verschillen iedere maand, maar nu had ik er meer last van dan normaal. Knallende koppijn, krampen en vermoeidheid. Tijdens het trainen had ik af en toe geen motivatie maar daar leg ik me dan bij neer. Ik doe wat ik kan en accepteer het feit dat het even wat minder gaat.

Christmas tree!

Ja, misschien een beetje raar, maar op 5 december heb ik de kerstboom opgezet haha. Ik heb iedere woensdag een rustdag, dus dan train ik niet. Het ideale moment om de kerstboom op te tuigen dacht ik. Het hele huis is weer in de kerstsfeer en dat maakt me blij. Gezellige lampjes, glitters en winterse decoraties; ik hou d’r van! Als je wilt zien hoe de kerstboom is geworden, kijk dan even mijn weekvlog.

De komende week

Vandaag ben ik lekker vrij dus er staat me een korte werkweek te wachten. Heerlijk. Nog eventjes door bikkelen en dan heb ik Kerstvakantie. Mijn doel is om komend weekend mijn vetpercentage weer te meten, want dit is een tijdje geleden. Als je benieuwd bent hoe je zelf je vetpercentage kunt meten met een tang dan moet je even hier kijken, ik heb er een artikel over geschreven!

Ik wens je weer veel succes en kick ass deze laatste weken van het jaar!

DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here