ebook weekvlog 39

Wat deed ik tijdens de jaarwisseling? Welk doel heb ik nu al kunnen behalen? En wat voor nieuws komt er binnenkort voor jullie online? Ontdek het in mijn nieuwste update!

Weekvlog #39 / DEEL 1. Alles over mijn eerste EBOOK! + Happy New Year!

Mijn eerste ebook!

First things first: er komt een ebook aan! Ik heb het al aangekondigd op alle social media kanalen, maar op mijn eigen platform heb ik er nog niet zoveel over gezegd of geschreven. Eigenlijk nog helemaal niks. Dus als je me niet volgt op social: er komt dus een ebook aan. Ik ben er al een tijdje heel erg druk mee, dus je kan hem zeer binnenkort online verwachten. Het is speciaal voor de mensen die een gezonde leefstijl willen opbouwen, maar niet weten hoe ze moeten beginnen met gezond eten, sporten en het vinden van de juiste balans. Ik wil dit al een tijdje doen, maar heb nu echt de knoop doorgehakt en ben aan de slag gegaan! Super leuk dus ik houd jullie op de hoogte.

De jaarwisseling

Tijdens de jaarwisseling heb ik eigenlijk niet heel veel bijzonders gedaan. Mijn vriend moest die avond de nachtdienst in, dus het voelde een beetje als een normale dag maar dan met heel veel vuurwerk en lekkere snacks, haha. Ik vond het totaal niet erg omdat ik hierdoor nog lekker wat voor mijn blog en ebook kon doen. We zijn ‘s avonds wel naar zijn familie geweest en daarna nog even samen thuis. De volgende dag stond ik alweer vroeg naast mijn bed om weer te schrijven voor het boek, haha. Gas d’r op!

AdvertentieMake It Fit

Ik heb ook het gevoel alsof ik heel veel dingen niet ‘bewust’ heb meegemaakt omdat ik zo in isolatie modus zit te schrijven… Ik focus me nu compleet op het boek en probeer zo min mogelijk dingen er naast te doen. Dit vind ik erg belangrijk omdat ik op deze manier echt een goed hulpmiddel voor jullie kan ontwikkelen. Wel een heerlijk gevoel hoor, om eindelijk te doen wat ik al zo lang wou realiseren. Voelt top.

Een hele dag op cursus

Op 2 januari ging ik gelijk van start met een ander doel: het halen van mijn auto theorie. Ik had hem hiervoor al 4 keer gedaan en het lukte maar niet. Daarom besloot ik les te nemen om dit keer wél succes te boeken. Ik moest de hele dag op cursus en dat was behoorlijk zwaar! 8 uur gericht kijken, luisteren en opletten vroeg best veel van me. Dat was ik niet meer gewend. Die dag heel veel geleerd en ‘s avonds ook nog wat extra het boek doorgelezen. Donderdagochtend stond ik weer vroeg op want ik had om 9 uur het examen. En wat gebeurde er? Ik ben geslaagd! Zo ontzettend blij. Ik deelde er ook een Instagram post over:

HOERA!!!?? . ???2019 is super goed begonnen want: ✅ Gisteren uit mn comfort zone en naar een dagcursus gegaan voor auto theorie. Tja misschien denk je: “wat is daar uit je comfort zone aan?” Nou, ik vind dat soort dingen altijd eng/spannend ook nog ivm eerdere paniekaanvallen etc. Maar dat ging dus top! En… vanochtend had ik om 9 uur mijn #theorieexamen en….?? . ✅ Die heb ik na 5 keer eindelijk gehaald! My god je wilt niet weten hoe blij ik ben!!! Ik zat voor die computer ??‍?en zag ineens een groene duim ??en mijn eerste reactie: tranen van geluk. ??Ik liep de zaal uit en de toezichthouder keek me aan zo van: “shit! Gezakt?!” ?Because: tranen. Maar ik schudde mijn hoofd en zei zachtjes: “eindelijk geslaagd!!”??♥️ . ??‍♀️Ik voel me echt top omdat ik na al die keren dacht dat ik het gewoon niet kon en dan het echt niet ging lukken, maar zie hier: I CAN DO IT!!! ????Daarom onthoud altijd: de aanhouder wint. Wat je ook doet, hoe vaak je ook faalt, blijf proberen, blijf volhouden en always move forward! There is only one way: UP!?? . Zo zo zoooo blij! Nu zsm afrijden en sjeeezennnn ???? . #fitaddictnl #happyvibes #successdiaries #theoriebehaald #zwolle #fitdutchie #fitgirlcode #fitgirlsnl #jump #happyjump #2019goals #girlbossnl #girlbosslife

Een bericht gedeeld door Fitaddict (.nl) (@fitaddictnl) op

Uitgebreid testen

Ik heb me deze week gericht op het testen en verbeteren van de schema’s die in het ebook komen. Ik wil natuurlijk niet ‘zomaar’ schema’s toevoegen, want alles wordt eerst uitgebreid getest en dan weer aangepast. Ik vind het heel belangrijk om waarde te bieden en dat kan alleen als ik zelf 100% achter de content sta. Hierdoor had ik ontzettend veel spierpijn omdat ik iets heel anders deed dan mijn normale schema. Dat voelde goed!

Restjes & kliekjes

Op het gebied van voeding heb ik best een ‘rommelige’ week gehad. Op maandag heb ik wat restjes gegeten die nog over waren van de kerst en was het natuurlijk ook tijd om lekker te genieten in verband met de jaarwisseling. Ik hield vrijwel iedere dag mijn calorie totaal aan en keek niet heel erg naar de macro’s. Dat was wel even fijn. Want zoals je weet kan je blijven afvallen zolang je maar een calorietekort hebt.

Deze week…

De komende week kan ik me nog meer richten op het schrijven en ontwikkelen van mijn boek en ook begin ik dan weer met rijlessen! Ik had de lessen even stop gezet omdat ik mijn theorie eerst moest halen, maar die heb ik nu in the pocket dus ik kan door. Heel fijn en echt een top eerste week van 2019 gehad.

Hoe was jouw nieuwjaar? Heb je het gezellig gevierd met vrienden en familie? En heb jij nog doelen gesteld? Let me know, ik ben benieuwd!

DELEN

1 REACTIE

  1. ik heb vooral lekker gewerkt, het hele huis opgeruimd, een boek gelezen en heel hard aan mijn eigen blog gewerkt. Dus ik heb eigenlijk ook echt super veel gedaan. Voelde top! ik zit echt in een enorme werkmodus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here