full time werk fit worden

In deze update: geef ik je een update over mijn ebook, vertel ik je hoe je druk leven kunt combineren met fit worden en ik ga iets super ‘out of my comfort zone’ doen!

Nou, de eerste twee weken van januari zijn alweer om. De tijd vliegt echt aan ons voorbij. En ook deze week heb ik weer heel wat leuke nieuwtjes en informatieve onderwerpen die ik met jullie wil bespreken.

VLOG: Fit Talk – Weekvlog #40. Ebook update | Ik ga spreken! | How to: druk leven combineren met fit worden

Ebook update

Laten we beginnen met een korte update over mijn ebook! De afgelopen week ben ik super druk geweest om alle tekst te (laten) controleren, om hem hier en daar nog aan te vullen, een selectie te maken van alle foto’s en natuurlijk het samenvoegen van alle pagina’s en onderwerpen tot één geheel. Ik doe alles zelf dus ik heb de volledige regie over hoe alles er uit komt te zien en dat vind ik heel tof. Toch is dit wel een lastig puntje omdat ik altijd alles zo goed mogelijk wil doen en ook hoge eisen stel aan mezelf en mijn werk. Ik heb grote knopen moeten doorhakken over de looks van het ebook en dat is nog best een ‘big deal.’ Gelukkig ben ik er uit gekomen, dus ik ben in volle gang aan het produceren en alles aan het samenvoegen. Het wordt echt top en ik kan niet wachten om jullie alles te laten zien! Nog even geduld, ik hoop deze week of volgende week meer te kunnen vertellen en ‘m misschien al te releasen! Mijn deadline was voor 21 januari, en momenteel lig ik mooi op schema om dat ook daadwerkelijk te behalen, dus stay tuned.

De juiste balans

AdvertentieMake It Fit

Eindelijk had ik deze week ook weer een beetje het gevoel dat ik de juiste balans weer vindt tussen trainen en hard knallen voor mijn boek. Laatst gaf ik via Instagram al aan dat het behoorlijk lastig is om hier balans in te vinden. Zodra ik in de sportschool ben wil ik namelijk zo snel mogelijk weer naar huis om verder te gaan, want er is gewoon geen tijd te verliezen! Hoewel ik nu vakantie heb lijkt het misschien dat er ‘genoeg’ tijd is, maar dat is er echt niet. Maandag tot woensdag kan ik volledig op mijn ebook richten en heb ik hier en daar ook verplichtingen en afspraken tussendoor. Donderdag begin ik altijd met alle content klaarmaken voor de volgende week. Dus alle blogposts moeten dan af, er moet een nieuwe vlog opgenomen worden en de weekvlogs moeten bewerkt worden. Don’t get me wrong, ik ben absoluut niet aan het klagen, maar dit is even om je een beeld te geven haha. Iedere dag genoeg te doen en ik sta daarom ook dagelijks rond half 7, 7 uur op om het meeste uit mijn dag te halen.

Voeding

Waar ik vorige week niet heel clean had gegeten en hier en daar nog wel wat aan het snoepen was, ging het deze keer beter. Ik heb wel één zieke verslaving opgebouwd en daar kom ik gewoon niet zo makkelijk vanaf, haha. Er is een nieuwe zaak geopend hier in Zwolle genaamd: ‘Backwerk.’ Hier verkopen ze heel veel lekkere belegde broodjes en hebben ze een self service koffiebar. Vaak ga ik na het trainen even twee pretzels met kruidenkaas scoren. Ik heb via de Duitse website van Backwerk de voedingswaarden kunnen achterhalen dus dat geeft me een wat ‘geruster’ gevoel omdat ik het zo vaak eet, haha. Als ik er 2 eet zit ik op zo’n 550 calorieën en dat bestempel ik dan als mijn lunch. Echt soms denk ik: ‘Lou hou op! Dit kan echt niet! We gaan niet wéér naar Backwerk!’ En dan ga ik toch weer. Hahaha. Nou, ik zie het ook maar als fijne / lekkere fuel voor het schrijven van mijn ebook, haha. Enneh, onder het mom van ‘If it fits your macro’s’ komt het allemaal goed. Ik merk namelijk wel dat ik droger wordt en dat is top. En jullie weten: zolang je een calorie restrictie hebt: val je af. Dus die pretzels… Tja, die geven me gewoon veel pret hahaha.

About my workouts

De afgelopen weken heb ik heel veel volgens de schema’s van mijn ebook getraind. Dus precies gedaan wat ik voor jullie heb bedacht. Zo kan ik namelijk een betere tijdsindicatie geven van hoe lang je bezig bent en of de volgorde en intensiteit goed is. Ik wil niet iets aan jullie geven wat ik niet zelf heb getest of waar ik zelf ervaring mee heb, dus dit is een must-do. Het voelde goed om even wat anders te trainen. Daarbij heb ik op de dagen dat ik geen schema’s aan het testen was, even lekker op gevoel getraind. Dus gedaan waar ik zin in had en dat leverde heel veel top workouts op! Soms is het fijn om de boel even lekker los te laten en te doen waar ik zin in heb. Het scheelt om niet steeds in te vullen hoeveel gewicht ik pak en welke oefening de volgende is. Zo kan ik de snelheid erin houden en intensief trainen.

Ik ga iets heel spannends doen!!!

Nou jongens, brace yourself. Voor sommige mensen is dit een piece of cake, voor anderen (mensen zoals mij) is het een enorme opgave: spreken voor een groot publiek. Ik ben namelijk gevraagd door de Nationale Gezondheidsbeurs om te komen spreken in hun bloggers theater. Nou, dit is echt te sick voor woorden! Kun je nagaan dat ik vorig jaar knetter zenuwachtig was om daar alleen al naar toe te gaan i.v.m. paniekaanvallen en nu ga ik daar gewoon spreken. Man, soms denk ik eraan (bijvoorbeeld nu ik dit schrijf) en dan breekt het zweet me al uit, haha. Shit. Ik heb meteen ‘ja’ gezegd, want hoe meer ik erover nadenk, hoe enger ik het vind haha. Maar ik moet dit gewoon doen. Het is weer een stap buiten mijn comfortzone en ik zal hier enorm door gaan groeien. Of het nou goed gaat of niet, ik sta er in ieder geval en dat is wat telt.

100 gratis kaarten!

Ik mag 100 gratis kaarten weggeven en ik weet niet hoeveel er nu nog zijn, maar je kunt even hier kijken om te bestellen. Als je geen gratis ticket meer kunt krijgen, betaal je slechts 9,95 i.p.v. 20 euro. Het zal plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht en ik ben er op 8 februari (vrijdag). De tijd is nog in overleg dus daar hoor je later meer over. Super spannend en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te komen kijken.

> Klik hier om je gratis kaartje te bestellen!

Stay tuned voor morgen…

En dat was de update weer voor deze week. Morgen komt de tweede weekvlog online. Hierin ga ik het nog wat meer hebben over het spreken en heb ik een nieuw informatief stukje met 4 tips voor hoe je vroeg kunt wakker worden als het je vaak echt niet lukt! Dus stay tuned voor die en ik zie je graag morgen weer terug op mijn blog. Fijne week en veel succes!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here