afslankproces

Het afslankproces is ontzettend waardevol. In dit artikel en video vertel ik waarom de reis net zo belangrijk is als de eindbestemming. Daarbij vertel ik meer over mijn ebook launch en waarom ik stop met de weekvlogs.

Waarom je afslankproces zo waardevol is

In deze eerste weekvlog behandel ik het afslankproces. Ik leg uit waarom je het niet moet willen dat je ‘overnight’ succes boekt en waarom jouw journey naar jouw doelstelling zo onwijs waardevol kan zijn. Bekijk de vlog voor alle uitleg en tips over dit onderwerp!

Weekvlog #42/ DEEL 1. Ebook launch & Waarom je afslankproces zo waardevol is

De launch van Make It Fit!

Wat een week! Op zondag was de launch van mijn ebook en dat was zo ontzettend spannend. Ik had het eigenlijk voor maandag gepland, maar alles was al gereed dus ik dacht waarom niet nu? Dus alles voorbereid en om 16:00 was de launch. Ik had wel even trillende handjes hoor toen ik het nieuws bekend ging maken. Wow!

AdvertentieMake It Fit

Het voelde zo speciaal om eindelijk dat doel te behalen. Want zoals eerder vermeld wou ik al een tijdje een ebook schrijven en ik was hier in 2017 ook al veel mee bezig geweest, maar het lukte nooit ‘echt.’ Tot nu toe! Hij is live en ik had me geen mooiere livegang kunnen wensen dan dit. Alles is goed gegaan en ik heb onwijs, onwijs (!!!) veel leuke, lieve en super enthousiaste reacties mogen ontvangen, dus nogmaals dank daarvoor!

Ontladen en bijkomen

Deze week voelde als een soort ontlading. Ik moest niks en mocht even alles. Het was heerlijk om die vrijheid te voelen. Project afgerond en nu even bijkomen. Even op adem komen. Het was nodig en ik heb een fijne week gehad met veel workouts, goede voeding en heel veel positieve energie!

Training & voeding

In het weekend van de launch heb ik echt veel lekker eten gehad. Natuurlijk om het te vieren en om mezelf te belonen. Dat was heel fijn. Ik merkte dat ik er echt van kon genieten en dat deed me goed. In het verleden vond ik het nog wel eens lastig om echt uit die ‘afslank bubbel’ te stappen. Hierdoor at ik geen taart op mijn verjaardag en was ik door en door gefocust op mijn doel, waardoor ik de mooie momenten miste. Dat is zonde en daar heb ik van geleerd!

Gelukkig heb ik genoeg motivatie om op maandag wel gewoon weer die knoop door te hakken en verder te gaan met mijn healthy lifestyle. Ik eet heel gericht volgens mijn macro’s en kijk altijd wat er binnen past. Soms haal ik mijn eiwitdoel niet, maar dat is geen ramp. Zo lang ik mijn calorie totaal goed in de gaten houd ben ik blij. Iets d’r boven of er onder maakt niet uit, want er is een tekort en dan val ik sowieso af.

Progressie gaat ook echt top. Ik heb al in geen tijden mijn vetpercentage gemeten en dat moet ik eigenlijk wel weer doen, maar ik kijk heel veel in de spiegel. Ik zie hier en daar nieuwe lijnen of delen van mijn lichaam waar ik wat droger wordt en dat is heel fijn. Vooral tijdens het trainen valt dit me op.

Ik wil deze week wel weer met een schema gaan trainen aangezien ik richting en uitdaging mis. Ik heb nu een aantal weken zonder schema getraind en dat is prima voor de afwisseling, maar om echt gericht progressie te maken en mezelf uit te blijven dagen is het nodig om wel een schema aan te houden. Ik ga het schema weer oppakken die ik laatst online heb gezet voor ‘cutten / afvallen’ dus die kan jij ook downloaden! Ik was daar 3 weken mee begonnen en toen ging ik aan de slag met de schema’s uit mijn ebook. Die moesten natuurlijk uitgebreid getest worden, maar vanaf deze week is het tijd om weer optimaal te knallen en gericht te gaan sporten!

De laatste weekvlogs

MIsschien vind je het jammer of je vind het helemaal leuk: mijn weekvlogs gaan weg. Dit zijn de laatste twee weekvlogs die je te zien krijgt en vanaf volgende week zullen deze vervangen worden door informatieve video’s en ‘What I Eat in a Day’ video’s. Deze keus heb ik gemaakt omdat mijn dagen er best wel hetzelfde uit zien. Ik vind dit persoonlijk saai worden en vind het niet ‘waardevol’ genoeg. Al weken probeer ik steeds waardevolle informatie te verwerken in de vlogs en nu dacht ik: waarom doe ik niet alleen dat en laat ik de rest weg. Ik wil jullie namelijk zo goed mogelijk helpen en voor mijn gevoel kan dat met handige informatie en door gewoon mijn voeding te laten zien. Tuurlijk als ik een leuk dagje uit heb, naar een event ga of een speciaal iets heb, dan vlog ik dat en komt dat als video op mijn kanaal. Dus het zal niet alleen maar informatie en WIEIAD’s zijn! Genoeg ideeën en nieuwe plannen dus stay tuned voor nieuwe video’s en meer afwisseling op mijn kanaal.

De vlog van morgen

In de weekvlog van morgen bespreek ik een belangrijk onderwerp, namelijk: roeien met de riemen die je hebt en doen wat je kan. Veel mensen denken vaak dat ze allerlei dingen nodig hebben om hun leefstijl te starten. Denk aan een sportschool abonnement, supplementen, dure boodschappen en producten etc. Maar in deze video leg ik uit dat het allemaal niet nodig is en dat je gewoon moet beginnen met wat je hebt en wat je kan. Stel het niet uit en onderneem actie!
make it fit

Mijn ebook bestellen?

Ben je na alle informatie en updates over mijn ebook benieuwd geworden? Dan kan je Make It Fit via deze pagina bestellen. Enjoy en ik hoor graag jullie mening en feedback!

Voor deze week wil ik je weer veel succes wensen, zet hem op en tot volgende week met nieuwe video’s!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here