motivatie kalender

Het nieuwe jaar is in volle gang! Houd je frisse motivatie vast met mijn gratis motivatie kalender voor februari. Plan je workouts en evalueer je progressie!

Hoe zit dat bij jou?

Zeg eens, hoe staat het nu met je goede voornemens en doelen die je hebt gesteld aan het begin van dit jaar? We zijn alweer een maand onderweg en het is een mooi moment om te evalueren en te kijken hoe goed je al bezig bent geweest met je nieuwe doelstellingen. Wil je fitter worden, afvallen of gewoon wat gezonder leven? En heb je hier richtlijnen voor bedacht maar valt het zwaar? Dan kan je zeker wat extra motivatie gebruiken! Of misschien ben je juist hartstikke goed op weg en ben je keihard aan het knallen. Hoe je situatie er nu ook voor staat, jij bent in controle en met mijn motivatie kalender komt dat helemaal goed!

Motivatie kalender februari 2019

Om je op weg te helpen deel ik iedere maand een gratis kalender. Dit is bedoeld om je te motiveren en te activeren, zodat je jouw doelen opschrijft en er ook daadwerkelijk voor gaat! Het is voornamelijk gericht op het bijhouden en plannen van je workouts, maar je kunt natuurlijk alles opschrijven wat je wilt. Ik zou zeggen volg de onderstaande stappen en download de motivatie kalender. Tijd voor actie!

Gratis downloaden

Je kunt de motivatie kalender gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP:

AdvertentieMake It Fit

Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden! En sla je wachtwoord ergens op zodat je ‘m later (bij nieuw materiaal) weer kunt gebruiken.

Help ik ben mijn wachtwoord kwijt!

Zoek even terug in je mailbox en zorg dat je de bevestigingsmail weer naar boven haalt. Daar vind je het wachtwoord weer en kan je ‘m direct invullen op de pagina. Kan je hem echt niet vinden? Stuur dan even een berichtje op Instagram of een mailtje naar info@fitaddict.nl!

Heb je het wachtwoord al? Gelijk downloaden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here