In deze update: de eerste week zonder weekvlogs, Backwerk verslaving doorbroken, kick ass workouts en hier ben ik nu al zenuwachtig voor…

De eerste week zonder weekvlogs…

Hmm, dat is wel even anders he? De week starten zonder weekvlog. Ik moest er ook even aan wennen. Maandagochtend wou ik meteen de camera pakken, maar dat was niet nodig. En eigenlijk gaf me dat wel een heel fijn en rustig gevoel. Soms had ik het idee dat de weekvlogs gewoon heel saai werden, omdat mijn leven nou eenmaal niet heel boeiend is. Ik werk, ik sport en ik eet haha. Dat is het. Geen exciting ‘all over the place’ life. En daar ben ik oké mee, maar dan worden de weekvlogs wel heel veel van hetzelfde en dat is wél jammer.

Switch it up!

Daarom was het de hoogste tijd om de boel een beetje om te gooien en wat nieuws te proberen. Zo doe ik dat ook altijd met mijn workouts en met mijn voeding als ik merk dat het niet meer voor me werkt of als ik er niet genoeg energie uit haal. En dan, na een tijdje, komt er weer een frisse wind van inspiratie en komt het allemaal weer op zijn pootjes terecht. Naast het feit dat de onderwerpen van de vlogs veranderd zijn, heb ik ook wat gedaan aan de look en feel van de video’s. Meer in de huidige Fitaddict stijl en echt heel blij mee met hoe het er nu uit ziet!

Youtube video indeling

De maandag bestaat dus voor nu alleen uit een update over mijn progressie en leven en de video’s zullen op dinsdag, donderdag en zaterdag gepost worden. Een net iets meer verspreide indeling, maar dan heb je wel de hele week door wat te kijken! Als je zelf nog ideeën hebt voor de komende vlogs, laat het dan vooral weten, dan kan ik daar rekening mee houden en dit uitvoeren.

Let’s talk progress

Tijd om het over mijn progressie te hebben, want dat gaat ook super goed. Ik ben weer begonnen met een nieuw trainingsschema. Dit keer heb ik hem versimpeld en gewoon in mijn notities op mijn telefoon gezet. Zo kan ik sneller invoeren en meer focussen op mijn workout in plaats van prutsen om alle aantallen in het juiste vakje in te typen. Ik zou de schema’s ook kunnen printen, maar het is dan echt iets voor mij om dat weer te vergeten mee te nemen.

Huidige shape:

😱Dit ging echt lekker!😍💪🏽🔥 . 💪🏽Double trouble met deze dubbele flex foto van vandaag. 😏Sinds deze week train ik weer met een schema. Na een intensieve legday op maandag en armday op dinsdag was het vandaag tijd om borst en schouder te trainen. Ik dacht, ik ga voor een uitdaging, laat ik 50 kilo proberen op de bench press😎🤩 . 🤔Ik had zo mijn twijfels aangezien ik de afgelopen weken helemaal niet intensief kon trainen. Ik voelde me slap en had geen drive. Doordat ik nu weer met een schema ben begonnen en consequent goed eet voor mijn trainingen merk ik dat het een stuk beter gaat. Ik heb heel wat dagen zonder ontbijt getraind, maar dat experiment is over: het werkt niet voor me. Ik moét echt wat eten🥣🍴 . 😏Dus, havermoutje er in, 50kg op die bench press en gaan! 💯De eerste set ging lekker, ik haalde al mijn reps (10x) zonder moeite. Dus tijd voor nog een set en nog een. Uiteindelijk 3 sets met 50 kg gedaan en dat x10 herhalingen! Wajo! Lang leve een kickass ontbijt en het schema haha😱🥳 . 😍Voelt echt goed om nog zoveel kracht te ervaren nu ik aan het cutten ben. Zoals ik eerder al wel had vermeld eet ik zo’n 1850 calorieën, maar ik heb dus nog steeds optimale kracht. Heerlijk!!! Vaak ben ik tijdens het cutten wat minder sterk, maar daar heb ik nu dus geen last van.✅😎 . 🤔👉🏽Ik ben nu heel benieuwd: eet jij wat voor je workout? Of train je het liefst op een lege maag? Let me know! Fijne avond allemaal!🙋🏽‍♀️ . Wearing @womensbest size M🔥 . .
#fitaddictnl #fitaddict #fitgirlsnl #fitdutchie #fitdutchies #girlboss #dutchgirlboss #powerbabe #motivatie #flexingmuscle #happygirlsaretheprettiest #dutchfitgirl #musclegirl #gezondleven #thursdaymotivation #girlswholiftheavy

Een bericht gedeeld door Fitaddict (.nl) (@fitaddictnl) op

🥺❌You only know what you got until its gone😱 . 💥Krachttraining en een flinke workout waarvan je lekker gaat zweten is top. Maar daarna een koude douche? 🚿En dat voor 5 dagen? 🚿🚿🚿🚿🚿No thanks. De afgelopen tijd geen warm water in huis gehad because kapotte boiler. Maaaaar nu is ie weer gemaakt! En daar word ik zo blij van!🥳🤩 . 🥺My god, hoe dankbaar ik nu ben voor een warme kraan! Die uitspraak van: “you only know what you got until its gone” klopt echt wahaha. 🤔Soms nemen we bepaalde dingen zo voor lief en zien we het als super vanzelfsprekend, terwijl dat lang niet altijd zo is. Ik ben echt een enorme koukleum🥶🥶 (als je mn vlogs kijkt dan weetje dit al because never not wearing mn badjas wahaha #teambadjasrepresent) dus dit was even flink doorbijten!😂🥶 mensen gaven als tip douchen in de sportschool, maar daar ben ik echt totaaaal niet van🙈😜 . 🙋🏽‍♀️Anyway deze post is een beetje all over the place, net als ik zelf vandaag. Beetje losse eindjes dag gehad en was niet helemaal fit. Wel een What I Eat In A Day opgenomen dus die zie je volgende week! Enneh, voeding en trainingen gaan echt lekker 🙌🏽💪🏽 Guess i got that 🔥 back💯💪🏽🥰 . . .
#fitaddictnl #fitaddict #fitgirlsnl #fitdutchie #fitdutchies #girlboss #dutchgirlboss #powerbabe #motivatie #goforit #happygirlsaretheprettiest #dutchfitgirl #jekunthet #gezondleven #glutesprogress #glutesworkout #tricepsworkout

Een bericht gedeeld door Fitaddict (.nl) (@fitaddictnl) op

Kick ass workouts!

Op maandag begon ik met benen, dinsdag armen, woensdag rust en donderdag borst en schouders. En die laatste was echt een dag om even bij stil te staan want dat ging wel heel lekker. Ik kon namelijk 3 sets van 10 reps met 50 kilo bankdrukken! Het kwam er gewoon uit! Ik denk dat dit ook komt doordat ik nu echt beter eet voordat ik ga trainen. Ik neem ‘s ochtends rustig de tijd om een goed ontbijt te maken (havermout!) en dan ga ik pas sporten. Dit is heel fijn en geeft meer energie. Ik heb de afgelopen weken vaak op een lege maag gesport, maar dat heeft echt geen zin. Maar ik ben fan van eerst proberen en uittesten en dan verder kijken of het werkt of niet. Nou, dit werkt dus niet haha. Ik heb eten nodig!

Havermoutje

En ik ben de afgelopen dagen helemaal fan van old school havermout. Ik eet die van Quaker (oats express met extra proteïne) en dat zijn van die makkelijke portieverpakkingen. Daar doe ik dan protein powder doorheen en lekker jam of pindakaas. Heerlijk vind ik dat! Soms heb ik echt van die ‘fases’ waarin ik iets heel erg lekker vind. Zelfde met jam. Ik kreeg in de loop van de week zo’n trek daarin! Ik MOEST echt jam haha. Ik ben er toen nog speciaal voor naar de winkel gegaan en kocht er een met minder suiker. Weinig calorieën en heerlijk voor de afwisseling.

Weg met die pretzels

Ik denk dat mijn sportprestaties ook echt beter zijn omdat ik veel meer op mijn voeding let. De afgelopen weken ben ik soms te makkelijk geweest en had ik een serieuze verslaving: de pretzels van Backwerk, haha. Ik ga daar nu alleen in het weekend heen want anders komt het niet goed! Ik ben stiekem wel heel trots op mezelf dat ik de verleiding heb weerstaan want ik had er echt iedere dag zin in. Nu ik beter ontbijt, goed eet en gezonder snack gaan mijn sportprestaties vooruit en kan ik optimaal knallen. Ik hoop dat voor deze week ook weer door te zetten en deze flow vast te houden.

Ik ga er gewoon voor!

Enneh, aankomende vrijdag sta ik op de gezondheidsbeurs voor mijn presentatie. Dit is de eerste keer dat ik dit ga doen en ik ben er nu al zenuwachtig voor haha, maar het wordt echt zo’n ‘out of my comfort zone’ ding. Ik weet zeker dat als ik het heb gedaan, dat ik me onwijs goed ga voelen, dus ik ga er gewoon voor! Wie komt er kijken? Let me know!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here