gezondheidsbeurs

Wat een leuke week was dit! De focus lag niet bij trainen en mijn blog, maar meer op de presentatie die ik heb gegeven op de Gezondheidsbeurs. Wat een ervaring! Vandaag vertel ik er wat meer over en deel ik hoe ik ben omgegaan met alle stress en spanning.

Minder spanning, meer rust

Op zich viel het wel mee hoeveel spanning ik aan het begin van de week heb ervaren. Vaak heb ik met dit soort dingen een week van te voren al ‘last’ van spanning, maar dat had ik nu niet zo zeer. Dit komt vooral doordat ik dus een hele tijd heel erg last heb gehad van paniekaanvallen en zelfs het huis niet meer uit durfde om boodschappen te doen. Maar daar ben ik nu grotendeels over heen. Het is nog lang niet écht weg, want soms ervaar ik dit nog steeds, maar kan ik er simpelweg beter mee omgaan.

Afleiding!

Ik heb van maandag tot donderdag getraind en dat ging redelijk goed. Maar ik moet zeggen dat ik er op donderdag (de dag voor mijn presentatie) echt niks meer van bakte. Mijn gedachten waren alleen nog maar bij de presentatie en ik dacht vaak ‘wat nou als…’. Daarom was het heel fijn dat ik de dag van te voren nog best veel dingen op de planning had staan want zo kreeg ik de kans om mijn gedachten te verzetten en niet alleen maar bezig te zijn met hoe het zou gaan verlopen, want daar zou ik uiteindelijk toch niks mee opschieten. Ik had ‘s ochtends een rijles, ‘s middags ging ik even ergens lunchen en daarna ging ik winkelen voor nieuwe schoenen. Uiteindelijk niks leuks gevonden, maar wel mooi de tijd gedood!

Keep calm. Keep calm.

En toen was het donderdagavond. Pfff, nou ik lag in bed en kon moeilijk in slaap komen. Ik was daarom ook behoorlijk vroeg wakker en besloot me maar klaar te maken voor de dag. Rond 9 uur gingen we weg en eenmaal in de auto voelde ik me redelijk oké. Ik had verwacht dat ik de reis er naar toe ook zwaar zou vinden door alle spanning, maar dit was geen probleem. Ik had rustige muziek op en luisterde podcasts om mijn gedachten te verzetten. Dit helpt altijd heel goed. Ook had ik een pil van Valdispert genomen ‘Stress moments’ en dit gaf me extra rust en haalde een beetje spanning weg. Eenmaal daar kwamen we binnen via een speciale ingang. We kwamen in een kleedkamer terecht waar we onze jassen konden ophangen en even op adem konden komen. Dit was heel fijn. Ook vond ik dat het allemaal heel goed geregeld was en dat alles duidelijk werd uitgelegd.

AdvertentieMake It Fit

gezondheidsbeurs

Mic check 1,2

Ik kreeg een rondleiding door het bloggers theater en ik mocht alvast even de microfoon vasthouden en mijn presentatie testen. Dit haalde behoorlijk wat spanning weg omdat ik me er geen voorstelling bij kon maken omdat ik dit nog nooit gedaan had, haha. Toen begon het wachten. Ik was om half 12 klaar voor de start, maar ik moest pas om 12 uur. Ik kon nog even rustig zen worden en om 10 voor 12 ging ik ‘backstage.’ Ik nam nog wat op voor mijn vlog en daarna was het zo ver: 12 uur, tijd om te spreken! Ik pakte de microfoon en begon te spreken. En het ging gewoon top! Ik had me geen betere uitkomst kunnen wensen.

gezondheidsbeurs

Het was zo leuk!

Morgen komt de vlog online van de hele dag, dus stay tuned! Toen mijn speech over was, had ik nog leuke interactie met een meiden uit het publiek en ging ik met een paar op de foto. Super leuk!! Het was echt een hele bijzondere ervaring en ik had het echt niet willen missen. Hoe bang ik ook was, hoe spannend ik het ook vond, soms moet je een grote stap buiten je comfortzone zetten om te kunnen groeien. Het voelt super!!!

Baby shower time!

Op zaterdag had ik ook iets leuks, we hadden namelijk een babyshower georganiseerd voor mijn beste vriendin Michelle. Ze is nu hoogzwanger en de baby kan ieder moment komen. Het leek ons daarom leuk om haar te verrassen met taart, cadeautjes en gezelligheid. Ze was uit het huis gelokt zodat wij naar binnen konden. Toen ze terugkwam waren al haar vriendinnen er ineens en riepen we heel hard ‘surprise!!!!’ Ze was helemaal overdonderd en emotioneel en het was een super geslaagde verrassing.

Stay tuned…

Al met al dus een hele toffe en gezellige week gehad. Deze week weer lekker gefocust op mijn workouts en gezond eten. Can’t wait! Enneh: morgen komt de video van de Gezondheidsbeurs online, dus dan kan je precies zien hoe alles is gegaan!

Have a nice week!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here