motivatie kalender maart

Zo, februari ging snel voorbij! De lente doet zijn intrede en dat betekent maar één ding: de zomer staat weer voor de deur! Behoud je motivatie en download de gratis kalender voor Maart.

Hoe zit dat bij jou?

Die goede voornemens hè, die je in januari voor jezelf hebt gesteld… Houd je je daar nog steeds aan? Of is het al wat afgezwakt en neig je toch steeds vaker naar je oude leefwijze? Ik hoop dat je door deze kalender jouw motivatie kunt verbeteren of gewoon lekker blijft vasthouden natuurlijk! Download ‘m nu gratis en maak jezelf klaar voor de zomer. Nog maar 4 maandjes…

Motivatie kalender maart 2019

Om je op weg te helpen deel ik iedere maand een gratis kalender. Dit is bedoeld om je te motiveren en te activeren, zodat je jouw doelen opschrijft en er ook daadwerkelijk voor gaat! Het is voornamelijk gericht op het bijhouden en plannen van je workouts, maar je kunt natuurlijk alles opschrijven wat je wilt. Ik zou zeggen volg de onderstaande stappen en download de motivatie kalender. Tijd voor actie!

Gratis downloaden

Je kunt de motivatie kalender gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP:

Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden! En sla je wachtwoord ergens op zodat je ‘m later (bij nieuw materiaal) weer kunt gebruiken.

Help ik ben mijn wachtwoord kwijt!

Zoek even terug in je mailbox en zorg dat je de bevestigingsmail weer naar boven haalt. Daar vind je het wachtwoord weer en kan je ‘m direct invullen op de pagina. Kan je hem echt niet vinden? Stuur dan even een berichtje op Instagram of een mailtje naar info@fitaddict.nl!

Heb je het wachtwoord al? Gelijk downloaden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here