2019 geweldig

Tijd voor Fit Talk! Het was een week waarin ik heel veel stappen heb gezet, goede trainingen heb gehad, de baby van mijn lieve zus heb ontmoet én een nieuwe win actie heb aangekondigd! Kijk je weer mee?

2019: You rock!

Zoals ik in eerdere updates ook al aangaf, zal de komende tijd erg druk worden. Niet alleen op werk, maar ook voor mijn blog komen er heel veel toffe dingen aan. Ik vind dit onwijs leuk en het zet me aan om nog wat meer mijn best te doen en deze goede flow vast te houden. Laatst scrolde ik door mijn fotoalbum en toen zag ik alle mooie momenten die ik in 2019 al heb mogen meemaken en het geeft me zoveel blijdschap dat ik in dit jaar al zoveel toffe dingen heb gedaan. Hier word ik heel gelukkig van en ik kan niet wachten om het volgende mooie moment met jullie te delen, want er komt nog iets heel tofs aan! Blijf me daarom vooral actief volgen om niks te missen.

Heel veel stappen

Doordat ik zo actief ben geweest zie ik duidelijk vooruitgang in mijn Fitbit app. Ik zet iedere dag behoorlijk wat stappen en dat voelt goed. Zoals jullie misschien wel weten, werk ik van maandag tot woensdag op kantoor, dus dan is het wat minder, maar dan probeer ik tijdens mijn trainingen ‘s avonds wel nog even wat mee te pakken. Hierdoor zal het cutten ook wat sneller gaan, omdat ik natuurlijk meer calorieën verbrand. Daarbij waren mijn trainingen echt top. Ik had het eigenlijk niet verwacht omdat mijn ritme nu een beetje anders is, maar met pre-workout kwam ik een heel eind. Het enige wat ik de komende week wel moet veranderen is de indeling van mijn trainingen. Dat was nu namelijk zo:

  • Maandag – Benen / Billen / Buik
  • Dinsdag – Borst / Schouders
  • Woensdag – Rug / Buik
  • Donderdag – Armen / Buik / Cardio
  • Vrijdag – Cardio
  • Zaterdag – Benen / Cardio

Nieuwe verdeling van workouts

En dat is best intens! Je ziet dat ik van maandag tot woensdag echt alle grote spiergroepen train en dat is zwaar. Dus ik denk dat ik daarin wat ga schuiven, zodat ik tijdens iedere training optimale energie en kracht heb. Nu was het gewoon teveel achter elkaar. Ik merk dat ik tegenwoordig heel slecht ben in het nemen van rust, omdat het trainen voor mij gewoon een fijn moment is. Ik wil gewoon graag naar de gym. Ik kan dan even wat frisse lucht halen terwijl ik fiets, al mijn energie kwijt en ik kan mijn gedachten verzetten. Dat is top en daarom wil ik het liefst ook iedere dag even in de sportschool zijn.

De lieve baby van mijn zus

Op donderdag ging ik naar Kampen city, naar mijn beste vriendin aka mijn zus Michelle om haar pasgeboren baby te ontmoeten! O. My. God. Hij was zó ontzettend lief!!! En omdat Michelle echt voelt als mijn zus en we samen al zoveel hebben meegemaakt kon ik niet anders dan mijn emoties uiten: ik moest huilen van blijdschap! Wat een mooi wondertje en wat een lieve kleine baby. Onwijs cute. En voordat jullie me allemaal gaan bombarderen met de vraag: ‘Wil je zelf ook graag kinderen?’ Zal ik daar nu alvast antwoord op geven, haha: ‘Ja, ik wil graag kinderen, maar nu effe nog lang niet, zeg maar.’ Haha. Ik vind kinderen enorm leuk en super cute, maar ik merk aan alles dat ik daar nu nog lang niet aan toe ben en dat is prima. Ik kan de komende tijd in ieder geval wel lekker van het kindje van mijn zus genieten! Net zo leuk.

Meal prep for the win

Daarbij is mijn voeding deze week ook al mega on point geweest dus dat ga ik de komende tijd gewoon zo doorzetten. Ik had mijn maaltijden geprept en ook mijn ontbijt was voor iedere ochtend al klaar (bananenbrood) en dat scheelt een hele hoop gedoe. Ook voor deze week heb ik weer een kleine meal prep gedaan. Ik bereid niet alles voor, maar alleen de grootste maaltijden. Na werk scheelt het onwijs veel tijd als ik gewoon een bakje uit de koelkast kan pakken en meteen kan eten. Ideaal.

Win actie voor echte Pindabazen!

Enneh: volg je me al op Instagram? Daar heb ik afgelopen weekend namelijk een hele toffe win actie aangekondigd! Je kan een giftset van de Pindakaaswinkel winnen met al hun 10 smaken! Hoe vet is dat? Het is voornamelijk gericht op mensen die in Zwolle wonen of in omstreken, want ze zijn op zoek naar personeel voor de Pindakaaswinkel die 20 maart in Zwolle zijn deuren opent. Hoe leuk?! Dus check even mijn post en doe mee!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here