bomvolle week

Pfoe! Veel gedaan, veel gebeurd, dus dit is een update die je even goed moet lezen. Ik had mijn tussentijdse toets (rijles), een hele gave fotoshoot, heb mijn macro’s omgegooid en tijdelijk even wat minder actief op social…

Macro’s opnieuw berekend

Laten we beginnen bij het begin. Ik ga het kort en bondig proberen te houden, maar mij kennende lukt dat waarschijnlijk niet, haha. Eerst even wat fitness en voeding gerelateerde dingen. Ik heb namelijk mijn macro’s omgegooid. Ik merkte dat ik mezelf echt even een spiegel moest voorhouden en een frisse realistische blik moest werpen op mijn huidige vooruitgang. Ik voel me goed en zit lekker in mijn vel maar ik had steeds dat gevoel dat ik beter kon doen. Dus ik heb mijn macro’s opnieuw berekend en ik eet nu wat meer eiwitten. Dit omdat mijn herstel heel langzaam ging en ik weet dat deze verhouding voor meer vooruitgang zal zorgen. Mijn lijf reageert hier namelijk altijd goed op.

De video van morgen

Ik heb 5 stappen die ik momenteel volg om mezelf te resetten en mijn progressie weer een boost te geven. En omdat het best wel wat info is, heb ik hier een losse video over opgenomen. Deze komt morgen online en hierin vertel ik alles over deze 5 stappen en hoe jij dit ook kunt toepassen als je merkt dat je te weinig progressie boekt.

About my workouts

Mijn trainingen gaan wel echt heel goed. Op maandag een killer legday gehad want ik had in het weekend 2 dagen rust genomen in plaats van 1. Dat effect was duidelijk merkbaar en ik ging er helemaal voor! Ook de dagen daarna kon ik mijn energie beter verdelen en gingen alle kracht workouts gewoon lekker.

Tussentijdse toets!

Aan het begin van de week had ik twee werkdagen en had er 1 vrij gevraagd. De woensdag. Dit omdat ik dan de tussentijdse toets had gepland voor mijn rijlessen. Dit is een officiële bedoeling en dus niet ‘zomaar’. Ik was er mega zenuwachtig voor maar uiteindelijk is het best goed gegaan. Ik heb namelijk vrijstelling gekregen van de bijzondere verrichtingen en daar ben ik super blij om! Ik plaatste deze post op Instagram:

Dit bericht bekijken op Instagram

Dit is het resultaat…⁣ ⁣ Nou zoals je in mijn stories wel kon lezen had ik vandaag de tussentijdse toets voor het autorijden. 🚘Het is net zoals het echte examen, alleen als je iets fout doet maakt dat niet uit. Het is een manier om te kijken hoe ver je bent en waar je nog aan moet werken voor je echte praktijk examen. Wel kan je vrijstelling ‘winnen’ van de bijzondere verrichtingen op het echte examen als je die tijdens deze oefentoets goed doet.⁣ ⁣ Nou, ik was van te voren niet heel zenuwachtig, maar toen ik bijna van start ging, brak het zweet me toch echt wel uit. Ik wil namelijk altijd dingen zo goed mogelijk doen, ookal is het slechts een ‘test’ / oefening. Ik kroop achter het stuur en op gegeven moment dacht ik: ‘ach, wat zou het, ik zie het allemaal wel.’ Ik liet mn spanning los en ging gewoon lekker rijden.⁣ ⁣ Met als resultaat dat het echt top ging. Geen dramatisch slechte fouten en… Ik heb de vrijstelling van de bijz. verrichtingen gekregen! 🤩YASSSS. Die hoef ik op het echte examen dus niet meer te doen. Helemaal top. Dus, nog een paar lesjes, afrijden en dan gaat deze chick de weg op! Woohoo! 🚘⁣ ⁣ Heb jij jouw rijbewijs al? Of ben je ook nog aan het lessen?👇🏽

Een bericht gedeeld door Louella // Blogger & Vlogger (@fitaddictnl) op

Dan die donderdag daarna was mijn Oma jarig! Ik had haar een mooie bos bloemen gestuurd en een leuk kaartje om haar te verrassen. Vorig jaar deed ik dit ook en daar werd ze echt heel blij van. Ze is 90 geworden en dat is een mega mijlpaal.

Ik kom in de Happy In Shape!

Ook had ik die dag een fotoshoot want ik kom namelijk met mijn transformatie (-30 kg) in de Happy in Shape! Hoe gaaf is dat? Ik was wederom mega zenuwachtig omdat ik dit nog nooit eerder had gedaan. Nieuwe dingen zijn altijd spannend voor me, ook gezien mijn achtergrond met paniekaanvallen. Lange autoritten zijn toch nog echt een ding en daar maakte ik me ook het meest druk om. Uiteindelijk is alles heel goed gegaan en het was een toffe ervaring! Ik laat nog weten wanneer het blad in de winkels ligt en wanneer je me kunt zien shinen, haha. Ook hiervan een leuke post op Insta over deze ervaring en wat ‘behind the scenes’ foto’s!

Dit bericht bekijken op Instagram

Waah! Wat een leuke ervaring!😱 Jep, it’s still me guys. Don’t panic haha. Louella in een jurk, wie had dat gedacht. Met lippenstift, haar netjes en mijn nagels gedaan speciaal voor de fotoshoot bij @nickvanormondt voor mijn transformatie in de @happyinshape ! Vanochtend ging ik al vroeg de deur uit richting Amsterdam voor deze shoot. Heel spannend omdat dit de eerste keer was. Nog nooit in een echte studio geweest met een professionele fotograaf, dus het was heel leuk om mee te maken. Ik kreeg mooie make-up door @wilma_scholte en styling van @arlettentantu ⚡️🤩 Eerst dacht ik hm… een jurk, dat ben ik niet écht, maar toen ik het aan had dacht ik: dit is best leuk!! Alles klopte, ik ging voor de camera staan en shooten maar! Heel gaaf om dit mee te maken en blij met het resultaat. @alexandraroskam bedankt voor de invite en de leuke ochtend en ik ben benieuwd hoe het er straks uit ziet in het blad! Ik heb alles vandaag vastgelegd voor een nieuwe vlog, dus binnenkort te zien op mijn Youtube kanaal! Hoe was jouw dag vandaag? Let me know!

Een bericht gedeeld door Louella // Blogger & Vlogger (@fitaddictnl) op

Weinig tijd voor mijn opleiding

Door alle drukte heb ik de laatste tijd mijn studie een beetje verwaarloosd. Ik ben er natuurlijk nog niet heel lang mee bezig dus op zich is het geen ramp, maar ik had een planning gemaakt om er op vaste dagen mee aan de slag te gaan en dat is tot op heden niet gelukt. Ik probeer nog te wennen aan mijn nieuwe schema van 3 dagen werken in plaats van 4 en met de hoeveelheid workouts is het soms ook nog lastig om alles te combineren. Uiteindelijk lukt het wel maar ik moet gewoon weer even mijn flow vinden!

Minder online op social

De komende dagen / week ben ik minder actief op social en reageer ik later of even niet op comments, mails en privé berichtjes.⁣ Ik ga momenteel door een moeilijke tijd en ik vind het fijn om jullie hier op deze manier even van op de hoogte te brengen. Dus als je even niks van me hoort dan weet je dat ik minder actief ben. ⁣Als ik zin heb om een post op Insta te delen, dan zal ik dit zeker doen, maar ik weet niet tot in hoeverre mijn inspiratie en motivatie dat op dit moment toelaat.⁣

Komende week een rustige tijd en ik heb niet veel dingen op de planning staan. Heel fijn want zo ontstaat er wat meer balans met de drukke weken. Ik hoop dat je het leuk vond om deze update te lezen en wens je weer veel succes voor de komende week.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here