fit worden

Ben jij super druk maar wil je tóch fit worden en in shape komen voor de zomer? Dan zijn deze sport & food hacks precies wat je nodig hebt! In deze video geef ik makkelijke en toepasbare tips die ervoor zorgen dat je strak de zomer in gaat!

VLOG: Weinig tijd & tóch fit worden? Sport & Food hacks voor jouw Summerbody!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

2 REACTIES

  1. […] Zoals jullie weten ben ik helemaal in mijn ‘zone’ en gaat het afvallen mega goed. Ik ben tot nu toe in 2-3 weken meer dan 1,5 kilo kwijt en mijn vetpercentage daalt ook snel. Daar ben ik echt blij mee en ik merk dat dit vooral komt door intensievere trainingen én mijn voeding. Want dat is namelijk suuuuper on point. Daarom leek het me goed om hier wat meer informatie over te geven, zodat je dit ook kunt toepassen in de laatste maandjes voor de zomer. […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here