motivatie kalender juni

Met mijn gratis fitness motivatie kalender zorg je ervoor dat je deze zomer lekker in je vel zit. Plan je workouts, maaltijden en houd je motivatie vast!

Summervibes

Nou, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik de weersvoorspellingen voor de komende tijd zie, word ik toch wel héél gelukkig! De zon komt steeds vaker en steeds meer tevoorschijn en dat geeft een heerlijk gevoel. Maar zit jij ook al lekker in je vel? En hoe gaat het met je healthy doelen? Let’s keep it real: als je nu nog 10 kilo wilt afvallen ben je simpelweg te laat, maar je hoeft niet af te vallen om lekker in je vel te zitten. Gebruik mijn motivatie kalender om gezonder te gaan leven en dan weet ik zeker dat je op zeer korte termijn van binnenuit gaat stralen! Je goed voelen begint van binnen en met wat je in je lichaam stopt, dus toon het respect en zorg er goed voor!

Motivatie kalender juni 2019

Om je op weg te helpen deel ik iedere maand een gratis kalender. Dit is bedoeld om je te motiveren en te activeren, zodat je jouw doelen opschrijft en er ook daadwerkelijk voor gaat! Het is voornamelijk gericht op het bijhouden en plannen van je workouts, maar je kunt natuurlijk alles opschrijven wat je wilt. Ik zou zeggen volg de onderstaande stappen en download de motivatie kalender. Tijd voor actie!

Gratis downloaden

Je kunt de motivatie kalender gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP:

Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden! En sla je wachtwoord ergens op zodat je ‘m later (bij nieuw materiaal) weer kunt gebruiken.

Help ik ben mijn wachtwoord kwijt!

Zoek even terug in je mailbox en zorg dat je de bevestigingsmail weer naar boven haalt. Daar vind je het wachtwoord weer en kan je ‘m direct invullen op de pagina. Kan je hem echt niet vinden? Stuur dan even een berichtje op Instagram of een mailtje naar info@fitaddict.nl!

Heb je het wachtwoord al? Gelijk downloaden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here