autorijden bbq

Dit was echt een gevalletje heel veel ups en downs. Ik voelde me namelijk de hele week ziek, maar er was genoeg te vieren! Ik mocht eindelijk autorijden, had een heerlijke BBQ en vierde mijn verjaardag…

Rijbewijs ophalen!

Terwijl ik dit zo aan het eind van de week typ, lijkt het net alsof ik al een eeuwigheid mijn rijbewijs heb, maar niets is minder waar! Op dinsdagochtend stond ik om 8:00 aan de balie van het stadskantoor om mijn rijbewijs in ontvangst te nemen. Met een glunderend gezicht staarde ik naar het roze kaartje en vol trots liep ik het gebouw uit. Aan het eind van de werkdag ging ik snel naar huis, skipte ik het trainen en stapte ik voor het eerst helemaal alleen in de auto! Ik was zo ontzettend zenuwachtig, maar alles ging goed. Ik reed naar mijn schoonfamilie en toen naar mijn vader. Wauw, wat tof!

Woensdag ging ik weer een stapje verder. Toen deed ik mijn eerste ritje over de snelweg richting Kampen en weer terug. Daarna zijn we direct doorgereden naar de Ikea en de supermarkt. De volgende dag wou ik nog een keer rijden en toen gingen we naar Apeldoorn. Ik heb dus al heel wat ritjes gemaakt en heb al meer vertrouwen gekregen in onze eigen auto. Ik vind het autorijden erg leuk, maar dat komt natuurlijk ook omdat het allemaal nieuw is, haha!

BBQ Time!

Op vrijdag stapte ik ook in de auto, maar dan naar de camping waar mijn schoonouders staan. We gingen met z’n allen heerlijk barbecueën en ik heb heel veel stokbroodjes gegeten met kruidenboter, hamburgers en gehaktballetjes. Daar ben ik zó gek op! Zoals ik eerder heb vermeld, heb ik afgelopen weekend mijn ritme doorbroken voor mijn verjaardag. Na 5 weken clean gegeten te hebben met geen bewerkte koolhydraten en andere ‘cheats’ heb ik dat dit weekend wél gedaan. Gisteren was ik jarig en op vrijdag en zaterdag heb ik het gevierd.

Genieten tot de max

Naast een ontbijt met croissantjes van de bakker, heb ik twee stukjes taart gehad en popcorn tijdens de film. Ook heb ik ‘s avonds lekker genoten van pizza! Het was heerlijk, maar ik merkte dat mijn lijf ook wat te verduren had. Als je zoveel weken goed op je voeding let en dan ineens weer zoveel carbs en suikers binnen krijgt, voel je dat wel! Dus het was deels echt genieten van al dat lekkers, maar aan de andere kant ben ik ook blij dat ik nu weer lekker in mijn normale ritme zit qua voeding.

Trainingen gingen heel erg slecht

En zoals ik al zei: het was een week met ups en downs. En die downs zijn voornamelijk voor mijn trainingen, want die gingen zwaar kut. Jullie weten inmiddels dat ik altijd een zo goed en eerlijk mogelijk beeld wil geven van mijn progressie en mindset en daarom deel ik deze ‘mindere’ momenten ook. Ik voelde me echt rot en gewoon ziek. Maandag begon het al, dinsdag werd het erger en de rest van de week ben ik kwakkelend doorgekomen. Allesbehalve fijn want ik had last van hoofdpijn, misselijkheid, keelpijn en een duizelig gevoel. Ik probeerde wel te trainen, maar vaak ging ik na een half uurtje alweer weg omdat ik me zo klote voelde. In het weekend heb ik de trainingen helemaal overgeslagen, want ik was gewoon niet fit. Dan heeft het ook geen zin om te gaan, want dat wekt alleen maar frustratie op.

Voor de komende week:

Ik merkte ook dat ik me niet meer hield aan mijn trainingsschema en dat ik daarin iets gemakkelijker werd, dus daarom is het de hoogste tijd om aan een nieuw schema te beginnen met een nieuwe indeling. Dit geeft me ook weer een nieuwe boost en frisse focus om weer lekker door te gaan! Ik ga d’r voor en hopelijk voel ik me deze week beter.

Succes allemaal, zet ‘m op!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here