motivatie kalender

Yes! Juli staat voor de deur! Het is hoogzomer en ook de hoogste tijd om je motivatie vast te blijven houden. En met de nieuwe gratis motivatie kalender moet dat zeker goed komen!

Remember your goals?

Weet je nog, januari, toen je zo enthousiast was? Toen je zo vol motivatie zat om keihard aan de slag te gaan met al je doelen en goede voornemens? Hoe staat het er nu voor? Ben je nog steeds aan het knallen of kan je wel een oppepper gebruiken? 2019 is in volle gang en we hebben nog de helft te gaan. Tijd om door te knallen en er wat extra gas op te gooien! Aan de slag gaan met je doelen hoeft geen exacte startdatum te hebben. Je kunt iedere dag beginnen. Dus wacht niet tot ‘na de zomer’ of tot ‘na de vakantie’ begin gewoon NU. Alle kleine veranderingen gaan je helpen en ondersteunen. Dus print die kalender, plan je maand en ga aan de slag! You can do this!

Motivatie kalender juli 2019

Om je op weg te helpen deel ik iedere maand een gratis kalender. Dit is bedoeld om je te motiveren en te activeren, zodat je jouw doelen opschrijft en er ook daadwerkelijk voor gaat! Het is voornamelijk gericht op het bijhouden en plannen van je workouts, maar je kunt natuurlijk alles opschrijven wat je wilt. Ik zou zeggen volg de onderstaande stappen en download de motivatie kalender. Tijd voor actie!

downloaden

Gratis downloaden

Je kunt de motivatie kalender nu gratis downloaden. Omdat er momenteel een kleine technische bug in mijn download pagina zit, kan je hem nu (zonder je eerst aan te melden) direct downloaden! Enjoy!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here