meer balans

Ligt het aan mij of vliegen de weken echt zo snel voorbij? Je knippert met je ogen en het is weer maandag! Maar goed, dat mag de pret zeker niet drukken, want er staat weer een gloednieuwe Fit Talk voor je klaar! Eentje over balans, mijn shape, de bergen groente die ik afgelopen week heb gegeten en meer…

via GIPHY

Ik bestel weer pizza en eet vaker lekkere snacks

Ik let niet meer zo strak op mijn voeding. Er zijn zelfs dagen geweest dat ik niks heb ingevuld in My Fitness Pal en dat was soms best fijn. Want tja, eerlijk toegeven: na zo’n lange tijd tracken weet je ook wel wat overal in zit. Toch blijft het een fijne manier om mezelf on track te houden als het komt tot het behalen van mijn doelen.

Doordeweeks eet ik iets vaker een snack, of een maaltijd waar ik op dat moment écht zin in heb. Zo at ik op dinsdagavond een schaaltje chips met een dip en dat was heerlijk. Op zo’n moment merk ik wel dat ik er extra van geniet omdat het ‘buiten het weekend’ gebeurt. In het weekend voelt meer ‘normaal’ en wat logischer. Dus dit soort momenten zijn een fijne afwisseling tussen al het ‘clean’ eten door.

In het weekend bestel ik weer pizza. Dit omdat ik voel dat ik er aan toe ben. Ik wil gewoon lekker genieten en ik kan echt uitkijken naar zo’n moment. Compenseren doe ik niet. Ik eet de pizza en dan vervolg ik mijn weekend weer zoals ik normaal doordeweeks ook zou doen. Het is nergens goed voor om jezelf na het genieten te straffen met minder voeding. Gewoon de boel weer oppakken zoals alle andere dagen. Want kilo’s komen er niet aan door 1x wat lekkers eten. Dit ontstaat door herhaling en continu te veel eten, waardoor er een positieve energiebalans ontstaat.

via GIPHY

’Ik vind het eigenlijk wel goed zo’

Dat is een gedachte die steeds meer in mijn hoofd opkomt. Dat ik eigenlijk niet verder hoef te pushen, omdat ik nu al echt mega blij ben met mijn shape. Maar, ik zou Fitaddict niet zijn als ik niet nog even door zou rammen om toch deze maand nog door te gaan met het cutten. Het einde is bijna in zicht en daar ben ik eigenlijk wel blij om. Ik voel dat ik toe ben aan iets nieuws en dat ik nu mega gelukkig ben met mijn shape. Ik zie er goed uit, niet te droog en voel me super. En dat is toch echt het allerbelangrijkste.

Een shitload aan veggies

Jo, ik zweer het ik heb afgelopen week zó veel groente gegeten!! In 2 dagen heb ik het volgende opgemaakt:
1 groot voordeelpak taugé
1 zak geraspte wortels
1 komkommer
2 avocado’s
1 groot blik kidneybonen

Ik vind het sick. Echt next level, haha. Dit komt natuurlijk doordat ik momenteel een enorme Pokébowl verslaving heb. Ik eet het letterlijk iedere dag. Maar nu varieer ik heel veel met verschillende soorten groenten, rijst, toppings en proteïne. Ik ben helemaal weg van een bowl met warm gerookte zalm flakes. Echt heerlijk en een top manier om veel groente binnen te krijgen. Daar heb ik soms nogal moeite mee, haha.

via GIPHY

Mijn huidige shape

Ik ben blijkbaar niet de enige die super enthousiast is over mijn huidige shape. Op maandag deelde ik namelijk een foto met mijn huidige body progress en daar kwamen heel wat reacties op! Zie hier de post:

Dit bericht bekijken op Instagram

OMG! Dit is mijn huidige shape en I LOVE IT😍🔥🎈⁣ ⁣ Yeeeheeehhhsss! Dit is mn shape nu! Vandaag dacht ik, even weer wat nieuwe progressie foto’s maken, maar man wat ben ik hier blij mee. Tijdens het trainen zie ik nog veel meer lijnen en het is altijd best een opgave om alles goed vast te leggen haha.⁣ ⁣ Maar zie hier, mijn huidige body progress! Ben zo blij! Ik hoop dat dit jou motivatie, inspiratie en activatie biedt om ook keihard aan je doel te werken, wat het dan ook is. En het allerbelangrijkste: als jij je maar gelukkig en comfortabel voelt in je eigen lichaam 💪🏽 dat is waardevoller dan wat dan ook. ⁣ ⁣ Enneh zien jullie mij keihard shinen in een -jawel- CROP TOP?! Ah mennn I feel happy! Van @womensbest en ik draag maat L⁣ ⁣ Gewicht: 78,5 kg / lengte: 172⁣ Vetpercentage: ??? Tijd niet meer gemeten maar fuck dat ik voel me geweldig!⁣ ⁣ Hoe was jouw maandag? Zin om te knallen deze week of hoe zit dat?! Lets gooooo🔥🔥🔥⁣

Een bericht gedeeld door 𝙁𝙞𝙩𝙣𝙚𝙨𝙨 𝘽𝙡𝙤𝙜𝙜𝙚𝙧 /𝙑𝙡𝙤𝙜𝙜𝙚𝙧 (@fitaddictnl) op

Super leuk toch? Ik heb al een tijd geen echte shape update meer geplaatst en jullie hebben mijn nieuwe vooruitgang nog niet zo goed kunnen zien als op deze foto. Ik weeg momenteel dus 79,5 kilo en mijn vetpercentage heb ik nog niet opnieuw gemeten.

Nog twee weken!

De komende week heb ik wel wat dingen op de planning waarbij ik lekker ga eten, maar daar ga ik gewoon van genieten. Geen restricties, alles in de juiste balans. Mega zin in en ik ga nog twee weken knallen! Cut fase 2019, let’s go!

via GIPHY

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here