motivatie kalender augustus

We zijn over de helft van het jaar, laten we van het tweede deel ook een succes maken! En hoe kan dat beter dan met de gratis motivatie kalender voor augustus? Let’s do this!

Nog 5 maanden in 2019

Je hebt nog 5 maanden in dit jaar en het is aan jou wat je er mee doet. Maak je er nog een knallend halfjaar van, of stel je jouw doelen weer uit en begin je pas weer in januari. Zonde van je tijd als je ‘t mij vraagt! Wat je huidige situatie ook is, of je nou motivatie gebrek hebt, nog moet starten met je gezonde leefstijl of even vastzit in je vooruitgang: blijf je best doen! De tijd gaat toch wel voorbij, dus laten we er het beste van maken. Plan je maand met de nieuwe kalender en gas d’r op!

via GIPHY

Motivatie kalender augustus 2019

Om je op weg te helpen deel ik iedere maand een gratis kalender. Dit is bedoeld om je te motiveren en te activeren, zodat je jouw doelen opschrijft en er ook daadwerkelijk voor gaat! Het is voornamelijk gericht op het bijhouden en plannen van je workouts, maar je kunt natuurlijk alles opschrijven wat je wilt. Ik zou zeggen volg de onderstaande stappen en download de motivatie kalender. Tijd voor actie!

downloaden

Gratis downloaden

Je kunt de motivatie kalender nu gratis downloaden. Omdat er momenteel een kleine technische bug in mijn download pagina zit, kan je hem nu (zonder je eerst aan te melden) direct downloaden! Enjoy!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here