fitbit versa lite

Yes! Ik heb bijna 5.000 subscribers op mijn Youtube kanaal en dat kunnen we vast gaan vieren! Ik mag namelijk in samenwerking met Fitbit aan één van mijn subscribers / volgers een roze Fitbit Versa Lite weggeven. Hoe vet is dat? Kijk snel de video om te zien hoe je mee kunt doen!

Note: dit is een samenwerking met Fitbit Nederland. Ik heb de Fitbit van ze gekregen om weg te geven. Hoe leuk is dat? Bedankt Fitbit voor het mogelijk maken van deze actie! Benieuwd naar alle producten van Fitbit? Check dan even de website.

VLOG: 5.000 Youtube Abonnees – Win actie Roze Fitbit Versa Lite (OMG!)

De regels & voorwaarden:

Je kunt een Roze Fitbit Versa Lite winnen door:

  • Deze Youtube video een duimpje omhoog te geven
  • Je te abonneren op mijn kanaal
  • In een reactie onder de video (!) aan te geven waarom jij deze Fitbit moet winnen
  • Dit wordt gewaardeerd: delen op social media met zoveel mogelijk vrienden! (Denk aan stories, taggen etc.)

De actie loopt vanaf vandaag 6 augustus tot dinsdag 13 augustus 23:59. De uitslag wordt bekend gemaakt in een Youtube bericht en in de comments van de video. Ook zal ik dit op Instagram stories delen aangezien veel van jullie mij daar ook volgen. Heb je gewonnen? Dan moet je mij even je contactgegevens sturen in een mail naar info@fitaddict.nl en stuur ik je de Fitbit toe!

Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten.

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

1 REACTIE

  1. Heey Louella, offcourse ben ik een abonnee 😃 ik zou heel graag kans willen maken op de Fitbit Versa omdat ik vorig jaar ben overgestapt van Fitbit naar Garmin en het blijkt toch wel dat ik met mijn Fitbit veel blijer was dus ik wil heel graag weer een Fitbit om mijn pols 😍 enne… Roze staat me gewoon heel goed 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here