motivatie kalender september

De vakantie is ten einde en we mogen weer aan de bak! Kan je wel wat extra motivatie gebruiken? Ga dan je doelen achterna met mijn gratis motivatie kalender!

I hate to say it but…

De zomer komt langzaam tot een einde. Het is jammer, maar waar. Alhoewel ik vind dat de herfst ook wel wat heeft, kan de verandering in seizoenen voor veel mensen een reden zijn om vaker binnen te blijven, de sportschool te skippen en langzaam een klein wintervachtje op te bouwen. Maar het hoeft niet zo te gaan! Als je voor dit jaar nog doelen hebt gesteld die je maar al te graag wilt halen, moet je er gewoon keihard tegenaan gaan. Wachten tot het nieuwe jaar weer komt zal niks veranderen, dus doe zoveel mogelijk nu. Want NU is alles wat je hebt. Ga ervoor, download die kalender en smash september!!!

via GIPHY

Motivatie kalender september 2019

Om je op weg te helpen deel ik iedere maand een gratis kalender. Dit is bedoeld om je te motiveren en te activeren, zodat je jouw doelen opschrijft en er ook daadwerkelijk voor gaat! Het is voornamelijk gericht op het bijhouden en plannen van je workouts, maar je kunt natuurlijk alles opschrijven wat je wilt. Ik zou zeggen volg de onderstaande stappen en download de motivatie kalender. Tijd voor actie!

downloaden

Gratis downloaden

Je kunt de motivatie kalender nu gratis downloaden. Omdat er momenteel een kleine technische bug in mijn download pagina zit, kan je hem nu (zonder je eerst aan te melden) direct downloaden! Enjoy!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here