In deze update: betere balans in macro’s, veel beweging, hoofd ‘opruimen’ en een enorme vooruitgang in mijn PDS…

Joehoe! Daar ben ik weer, fris en fruitig op de maandagochtend met een nieuwe update. En deze is beter dan vorige week hoor, dat beloof ik je alvast. Het was namelijk een heerlijke week met een betere balans, veel stappen gezet en ik boek vooruitgang met mijn PDS klachten. Dit en meer, in deze nieuwe update!

Stap voor stap

Ik had niet per se het doel om echt mega veel stappen te zetten deze week, maar dat is uiteindelijk wel gebeurd. Nadat ik week na week echt aan het struggelen ben geweest met het vinden van wat meer balans in reverse dieting, voelt meer beweging echt goed. Ik heb momenten gehad dat ik totaal geen zin had om te sporten omdat ik me enorm moe voelde, maar uiteindelijk heb ik doorgezet en heb ik bijna iedere dag toch minimaal 10K stappen kunnen zetten. Nice.

Micro, macro, magnifique!

Naast het feit dat ik meer beweging heb gekregen, waren ook mijn macro’s meer on point. Ik heb bijna iedere dag mijn eiwitdoel kunnen behalen en hield me netjes aan mijn calorieën. Ook heb ik bijna iedere dag een lekker sapje van Frecious gedronken en dat gaf me ook echt een boost. Ik test Frecious nu voor een nieuwe samenwerking, dus binnenkort meer hierover. Anyway, ik at gezond, high protein en hield me netjes aan mijn koolhydraten. En dat voelt goed. Na keer op keer een beetje ups en downs te hebben meegemaakt, is dit gewoon weer een fijne ‘comeback.’ Zelfs op de dagen dat ik uit eten ging of een gezellige date had met mijn beste vriendin lukte het me om mijn macro’s in balans te houden. Ik at dan geen ontbijt en begon pas met eten toen ik met haar was. Ik kon genieten van een bagel, ijs en een lekkere matcha latte. ‘s Avonds pakte ik de draad goed op en at ik veel eiwitrijke voeding. Zo creëerde ik een hele fijne balans. Blij mee!

Best thing ever

Wat ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt is zó ontzettend fijn. Ik merk dat ik echt vooruit ga met mijn PDS (prikkelbare darm syndroom). De grootste oorzaak voor mij hierin is stress. Ik heb dagen gekend dat ik voordat ik naar werk ging ‘s ochtends, enorm veel buikpijn had, veel stress ervaarde en steeds bang was dat ik op werk last zou krijgen van mijn maag en dat het helemaal mis zou gaan. Ik kon mezelf altijd alsnog goed bij elkaar houden, maar het was een enorme uitdaging. Toen ik begin dit jaar een andere werkplek kreeg merkte ik dat het al wat verbeterde. En nu, nog eens een half jaar later, gaat het nóg beter. Ik voel me ontspannen, relaxed en maak me eigenlijk niet heel druk meer. En sinds de afgelopen twee weken heb ik minder medicatie nodig om mezelf ‘goed’ te houden. Mijn darmen zijn rustiger en ik kan je niet in woorden uitdrukken hoe blij ik hiermee ben.

Ik ben aan het opruimen

Ik ben nu mentaal op zoveel vlakken aan het ontwikkelen en aan het dealen met bepaalde zaken, waardoor het voelt alsof ik mijn hoofd aan het ‘opruimen’ ben. Ik probeer echt alles goed op een rijtje te krijgen en dit geeft zoveel rust. Ik lees boeken die me hierbij helpen en ontmoet mensen die me naar een hoger niveau tillen en helpen. Dit is zo, zo, zo fijn. Wauw. Ik zie nu in dat het wel degelijk mogelijk is om hiervan af te komen en dat het geen permanent iets is. Mijn mindset groeit meer en meer en mijn stressniveau daalt. Onwijs blij mee.

Kortom, het was echt een fijne week waarin alles steeds wat meer op zijn plek valt. Meer rust en een beter balans. Heerlijk. Komende week natuurlijk weer flink knallen, vol positieve vibes er tegenaan en gaan met die hap!!! Succes allemaal, you can do it!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here