fitness doelen

Ik heb altijd serieuze fitness doelen, maar de komende tijd even niet. Daarbij heb ik veel gewerkt, werd ik ziek en bestelde ik een paar keer via Too Good To Go!

Huh? Geen fitness doelen?

Nope, dat lees je goed. Ik heb momenteel geen doel in het sporten. Ik ben er namelijk echt van overtuigd dat als je één ding echt goed wilt doen, dat je daar ook (bijna) al je energie op moet richten. Voor mij is dat nu het afronden van mijn opleidingen en alles daaromheen. Als ik dan ook nog eens een heel gericht doel zou zetten in mijn trainingen, zou al mijn energie verspreid raken. Tuurlijk heb ik wel een ‘standaard’ gezet, dat ik graag 5-6 keer per week wil gaan sporten en dat ik dit doe met een trainingsschema, maar dat is het ook.

Eerder dit jaar werd ik weer helemaal verliefd op Crossfit en dat is ook iets wat me nog steeds erg tof lijkt om te proberen, maar nu nog niet. Ik wil niet teveel ‘nieuwe’ dingen aanhaken omdat dit mijn focus weghaalt. Zelfde geldt voor het reverse dieting. Ik merk gewoon (heel eerlijk) dat ik er te weinig focus op leg om het echt succesvol te laten slagen. Daarom hang ik nu nog steeds op 1850. Ik ga binnenkort wel weer iets omhoog, maar ik houd niet precies bij hoeveel weken ik op een bepaald calorie totaal aan het eten ben. En dat is niet erg, want ik ben er helemaal tevreden over zoals het nu gaat. Ik krijg genoeg voeding binnen, heb nooit honger en ik voel me fit. Nou ja… Afgelopen week niet helemaal fit, want:

Ik werd ziek

Nou ik kan me de laatste keer dat ik ziek was echt niet meer herinneren. Ik denk dat dit vorig jaar was ergens. Maar dan bedoel ik écht ziek. Kotsen, buikpijn, duizelig, hoofdpijn: het hele rataplan. Ik werd woensdagochtend wakker en alles draaide. Het eerste wat ik dacht: ‘kut, daar gaat m’n dag.’ Ik had veel gepland, maar gelukkig (thank god!!) had ik op dinsdagavond alle content al klaar gemaakt voor deze week. Dat gaf me zo’n fijn gevoel, dat ik daar niet óók nog om moest gaan stressen. Ik kon het loslaten.

Ik had mijn wekker die ochtend gezet op 6:00, omdat ik dus zoveel van plan was. Nou, na een heerlijke kots sessie dacht ik: aju, ik kan niet meer. Ik ging zo kapot. Ik dook mijn bed weer in en werd 5 uur later pas weer wakker. Ik had rust nodig. En veel!

Kantoormeisje

Ik heb een paar weken terug mijn hele thuiskantoortje weer op de kop gezet. Altijd zo rond het najaar krijg ik weer de kriebels om mijn interieur aan te pakken. Dit keer moest mijn kantoor eraan geloven. Ik had er al een paar tripjes naar de Xenos, Hudsons Bay en Action op zitten, maar ik kon keer op keer niet exact vinden wat ik nodig had. Dit kwam doordat ik nog niet had opgeruimd, dus dat besloot ik eerst te doen. Er lag nog een hele berg met kartonnen dozen van gekochte schoenen en PR pakketjes. Die moesten allemaal verscheurd worden en als je eenmaal iets overhoop trekt ontstaat er chaos en moet alles op de schop, haha. Van het een dook ik in het ander en uiteindelijk heb ik zelfs een paar nieuwe dingen gekocht om het compleet te maken! Een heerlijke ‘Ektorp’ stoel van Ikea in wit en een grote nieuwe plant. Heel leuk en alles is super gezellig geworden. Ik zit er dan ook steeds vaker. Voor werk, studie of om een boek te lezen in mijn nieuwe stoel. Mijn vriend begint me nu al ‘kantoormeisje’ te noemen omdat ik er zo vaak zit, haha.

Workaholic

En ik zit er écht vaak, want er is superveel te doen. Van samenwerkingen tot nieuwe projecten: er komt heel veel tofs aan. En ik zou je nu het liefst direct vertellen wat er dan allemaal op de planning staat, maar dat gaat helaas nog niet. Want het kan misschien nog wel een halfjaar duren voordat ik alles naar buiten breng. Weet in ieder geval dat er hard gewerkt wordt aan toffe dingen voor jullie en zodra ik er ook maar iets over kan zeggen doe ik dat zeker!

Winactie – Make It Fit

Je kan alleen vandaag en morgen nog meedoen met de winactie om ‘Make It Fit’ (mijn ebook) te winnen. Meedoen kan via Youtube of mijn Instagram pagina. Ik ga 5 exemplaren weggeven, dus meer kans om er een te winnen!

Too Good To Go

Ik heb er ook al een Instagram post over gedeeld maar ik blijf het een goed initiatief vinden dus ‘i’m spreading the word!’ Too Good To Go is een app waarmee je aan het eind van de dag eten kan ophalen bij supermarkten, slagers, bakkerijen en restaurants om verspilling tegen te gaan. Goed eten wat normaal in de prullenbak zou belanden kan je dan ophalen voor een klein prijsje. Vaak betaal je zo’n 3 tot 5 euro voor een pakket. Je weet nooit wat je precies krijgt en dat is juist zo leuk hieraan. Dus, wil je iets goeds doen: download dan de app en probeer het eens. En dit is natuurlijk hartstikke #nospon want I simply love TGTG!

Fijne week!

Succes deze week weer, zet hem op. 2019 heeft nog maar een paar maanden in petto, zorg dat je dit jaar afsluit met een knaller en wacht niet om met je doelen te starten. Start vandaag nog. You can do it!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here