gratis kalender november

Waarom wachten tot het nieuwe jaar begint? Waarom start je niet vandaag met jouw doelen? Onderneem nu actie met mijn nieuwe motivatie kalender voor november!

Van uitstel komt afstel

Ja de motivator in mij komt weer naar boven hoor. Ik zou het namelijk zó onwijs zonde vinden als je nu besluit: ‘ach ik wacht wel tot het nieuwe jaar begint. Dan start ik wel met mijn doelen, want nu heeft het toch geen zin meer.’ Wait what? Why?! Waarom zou je die kostbare tijd die je nu nog hebt gaan uitzitten tot januari 2020? Zo zonde! Deze maanden kan je juist heel goed gebruiken om vast een plan te maken, te ontdekken wat voor jou werkt en wat dingen uit te proberen. Zo ben je tegen de tijd dat het januari is al helemaal gemotiveerd en ‘on track’ en is doorzetten het enige wat je moet blijven doen. Sounds good right? Dus, wacht niet langer en ga aan de slag. Print die kalender en maak een plan! Kom op!

via GIPHY

Motivatie kalender november 2019

Om je op weg te helpen deel ik iedere maand een gratis kalender. Dit is bedoeld om je te motiveren en te activeren, zodat je jouw doelen opschrijft en er ook daadwerkelijk voor gaat! Het is voornamelijk gericht op het bijhouden en plannen van je workouts, maar je kunt natuurlijk alles opschrijven wat je wilt. Ik zou zeggen volg de onderstaande stappen en download de motivatie kalender. Tijd voor actie!

downloaden

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here