macro's-en-calorieën-tracken

Afvallen met behulp van macro’s? Dan is deze video een must see! Ik leg alles uit wat je moet weten en geef 4 handige mindset en tracking tips.

VLOG: Afvallen met macro’s en calorieën tracken – 4 Mindset & Tracking tips voor succes

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

1 REACTIE

  1. Hey

    Stel je mag 1700 kcal per dag. Is het dan handig om door de week bijv 1500 te eten en in het weekend meer omdat je weet dat je in het weekend meer nodig hebt door uiteten enzo?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here