motivatie kalender december

De laatste maand van 2019 is bijna aangebroken en ook voor december wil ik je graag motiveren en activeren om er nog alles uit te halen wat erin zit. Dus gas d’r op, download die gratis kalender en knallen!

En? Hoe is het gegaan dit jaar?

De laatste maanden van 2019 zijn in volle gang. Een mooi moment om eens terug te blikken op de afgelopen tijd. Heb je alles kunnen doen wat je wou? Hoe is het met die goede voornemens afgelopen? En ben je tevreden met de stappen die je hebt gezet? Ik hoop dat je volmondig ‘ja’ kunt antwoorden en verder bent gekomen in jouw doelstelling. En ook al is dat niet het geval, dan kan je er alsnog wat mee. Waar ging het mis voor jou en hoe wil je dat komend jaar anders aanpakken? Schrijf alles op, start met een nieuwe planner en stippel uit hoe je 2020 wilt besteden.

A goal without a plan is just a wish.

Waarom stuur ik zo op het hebben van een plan? Omdat ik weet hoe dit je leven in positieve zin kan veranderen. Als je dag in dag uit je best doet om jouw levenswensen te realiseren, dan heb je een gericht doel en geeft dit voldoening. Doelen stellen en hebben is niet voor iedereen, maar anders was je nu vast niet op deze pagina! Ik hoop dat je met deze laatste kalender voor 2019 wat extra tijd neemt om terug te blikken en te evalueren, zodat je kan knallen in 2020. Zet nog even de puntjes op de i en maak er een mooie laatste maand van!

Stop nou eens met wachten!

Ja dit kon je verwachten want ik ga het toch weer zeggen: Wacht niet tot januari om met je doel te beginnen. Als je NU denkt ik wil heel graag een ‘x’ aantal kilo’s kwijt, begin dan vandaag nog. Stel het niet uit, wacht niet langer, er gaat geen ‘perfect moment’ komen. Now is the time. Veel succes!

Motivatie kalender december 2019

Om je op weg te helpen deel ik iedere maand een gratis kalender. Dit is bedoeld om je te motiveren en te activeren, zodat je jouw doelen opschrijft en er ook daadwerkelijk voor gaat! Het is voornamelijk gericht op het bijhouden en plannen van je workouts, maar je kunt natuurlijk alles opschrijven wat je wilt. Ik zou zeggen volg de onderstaande stappen en download de motivatie kalender. Tijd voor actie!

downloaden

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here