7 Gezonde Hapjes voor tijdens de Feestdagen

Genieten tijdens de feestdagen is belangrijk, maar een goede balans is ook heel fijn! Daarom deel ik vandaag 7 gezonde en lekkere hapjes om mee te variëren.Tijdens de feestdagen is het natuurlijk belangrijk om lekker te genieten van al het eten en de heerlijke hapjes. Maar soms is het ook fijn om af te wisselen met wat gezondere opties. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar zoveel mogelijk genieten, maar om mijn energieniveau hoog te houden en te voorkomen dat ik me ‘meh’ voel, zijn deze gezondere opties een must!

Misschien heb je het zelf ook weleens meegemaakt: je consumeert tijdens de feestdagen ineens allemaal dingen die je normaalgesproken niet eet en je energieniveau lijkt wel een rollercoaster. Thee vervang je iets vaker voor warme chocolademelk en tijdens het ontbijt krijg je in plaats van normaal brood een stukje stol of suikerbrood. Allemaal super lekker en daar moet je ook zeker van gaan genieten, maar na een tijdje voel je je er niet echt fitter door. Daarom is de afwisseling met gezondere hapjes een ideale manier om dit te voorkomen. Ik heb het internet afgestruind op zoek naar de lekkerste gezonde hapjes voor tijdens de feestdagen. Klik op de titel om naar de desbetreffende site te gaan voor het recept!

Wil je meer tips om de feestdagen gezonder door te komen? Kijk dan hier!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here