Terugblik op 2019

Daar is ‘ie dan: de laatste Fit Talk van 2019. Met o.a: een terugblik op alle dromen en doelen die ik heb gerealiseerd in 2019, doelen voor 2020, mijn balans in voeding en de launch van het nieuwe product!

De laatste Fit Talk van 2019!

Ik kan het niet geloven, maar toch is het waar: de laatste Fit talk van het jaar. En wat was het een tof jaar! Ik heb zoveel toffe en leuke dingen gedaan en daarom leek het me leuk om in deze speciale editie een kleine terugblik op 2019 te doen. Dus mijn mooiste, leukste en tofste momenten op een rijtje. Daarbij deel ik natuurlijk ook hoe mijn eerste week van de vakantie was, wat mijn doelen zijn voor 2020 en mijn wens voor jou!

2019 Terugblik – Alle toffe dingen op een rijtje

We beginnen eerst even met een ‘toffe dingen lijst’. Dit zijn alle mooie momenten, nieuwe ontwikkelingen en leuke ervaringen die ik heb opgedaan.

 • Ebook uitgebracht en deze is inmiddels meer dan 500 keer verkocht (BIZAR)
 • Voor het eerst een presentatie gegeven op de Gezondheidsbeurs in Utrecht waar ik komend jaar (feb. 2020) weer ga spreken.
 • Voor het eerst meer dan 25.000 unieke bezoekers op mijn blog!
 • Meer dan 6.000 subscribers behaald op Youtube.
 • Een fotoshoot gehad voor Happy In Shape en voor het eerst in een tijdschrift gekomen.
 • Een nieuwe baan gekregen voor 3 dagen per week (als grafisch vormgever) en het is de leukste, gezelligste en fijnste werkplek ever!
 • Ondanks mijn angst, na 4 keer mijn auto theorie gehaald en mijn praktijk die ik in 1x behaalde! Rijbewijs in the pocket!
 • Ik wil jullie op een ander level gaan helpen, daarom ben ik 2 studies gestart – Gewichtsconsulente (bijna afgerond) en de verdieping Emotie eten (zit ik middenin)
 • Nieuwe stappen ondernomen en hulp gezocht om met mijn angst & paniek (mindset) om te gaan en dit verder te overwinnen.
 • Een nieuw product ontwikkeld die januari 2020 live gaat.

Nou dit is toch een prachtige lijst? Toen ik dit zo op een rijtje ging zetten, dacht ik echt: ‘wow, wat veel!’ Vaak is het makkelijk om gewoon maar door te gaan in de waan van de dag, zonder terugblikken en evalueren. Toch is het super waardevol omdat je hierdoor inzicht krijgt in alles wat je hebt bereikt, gedaan en hebt meegemaakt. Dus, een kleine opdracht voor jou na het lezen van mijn Fit Talk: maak ook eens zo’n ‘toffe dingen lijst!’

Mijn doelen voor 2020

Voor het nieuwe jaar heb ik natuurlijk ook nieuwe doelen gesteld. Sommige zijn huge, anderen wat minder groot, maar ik kan niet wachten om er volle bak mee aan de slag te gaan en ook deze doelen van mijn lijstje af te vinken. Hier komen ze:

 • Meer autorijden, vaker alleen en echt vertrouwd raken met onze auto.
 • Mijn twee studies afronden en ze in werking zetten voor mijn grote project.
 • Mijn tweede product die ik in januari ga lanceren een succes maken.
 • Weer spreken op de gezondheidsbeurs.
 • Volledige vrijheid ervaren, nog meer loskomen van mijn angst / paniek mindset en verder investeren in mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Dit zijn de doelen die ik graag met jullie wou delen. In mijn journal staan nog veel meer doelen, maar die houd ik liever privé. Ik heb al een aantal weken heel veel zin in het nieuwe jaar. Ik merk dat ik al volop bezig ben met alles netjes maken, opruimen, hier en daar wat klussen en mijn administratie bijwerken. Alles moet tip top in orde zijn voordat ik 2020 in duik. Alleen dan heb ik echt een frisse start en kan ik met een frisse blik vooruit kijken en me op mijn doelen richten. Zin in!

Lekker eten, all day, every day

Pfoeh, ik had het zwaar hoor deze week. Overal lekkers, eten bij familie, gourmetten, eten bestellen, leftover snacks en een voorraadkast met lekkernijen. Het was moeilijk en zeer zeker een uitdaging om hierin een fijne balans te vinden, maar het is gelukt. Ik heb het overleefd, haha. In de komende What I Eat In a Day laat ik je precies zien hoe zo’n dag met allerlei verleidingen er voor mij uitziet, dus ik ben blij dat ik dat heb vastgelegd. Het is altijd mijn doel om een zo realistisch mogelijk beeld te geven en dat doet deze video heel goed. Dus stay tuned voor die, a.s. donderdag online.

Er moet ook gewoon gewerkt worden

Verder had ik afgelopen week nog heel wat werk liggen. Dingen die afgerond moesten worden, nieuwe content maken en niet te vergeten: mijn socials bijhouden. Ik merk dat ik de afgelopen weken wat minder post. Dit doe ik heel onbewust omdat ik nu alleen nog maar wat op Instagram zet als ik écht wat te melden heb. Ik wil niet ‘posten om te posten’, kwaliteit staat voorop. En het is ook wel even fijn om juist met de feestdagen hier even wat meer afstand van te nemen. Bewust leven en genieten van de mensen om mij heen vind ik nu extra belangrijk.

1 januari: de lancering van het nieuwe product!

Maar houd woensdag 1 januari zeker in de gaten, want dan lanceer ik mijn nieuwe project! Woohoo! Ik kan niet wachten om dit met jullie te delen en ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. Het is in ieder geval iets wat jou nog meer gaat ondersteunen en gaat helpen om je doelen te behalen, dus zeker de moeite waard om mijn blog en socials goed in de gaten te houden!

Ik wens je nog hele fijne dagen, een prachtig uiteinde van het jaar, heel veel gezondheid in 2020 en dat je al je doelen en dromen mag verwezenlijken! You can do it!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here