de Gezondheidsbeurs

In deze Fit Talk: een spannende week: spreken op de Gezondheidsbeurs, té koolhydraatarm ge-meal-prept, matige workouts en 20.000 volgers op Instagram!

Presentatie op de Gezondheidsbeurs

De eerste echte week van februari is weer over en wat was het er een! Voor mij een best spannende én leuke want ik mocht weer spreken op de gezondheidsbeurs. Ik had me super goed voorbereid en dat resulteerde in een goede presentatie. Doordat ik er vorig jaar al eens gestaan had was het voor mij dit keer iets minder spannend, maar vooraf nog steeds veel zenuwen. Ik als perfectionist wil gewoon knallen en dat brengt nogal wat druk met zich mee. Maar desalniettemin is het gewoon super gegaan en was het een hele leuke dag. Vrienden en familie kwamen ook weer kijken en dat geeft natuurlijk al helemaal een boost.

Soms is het gewoon niet anders

Voorafgaand aan die vrijdag was ik niet helemaal fit. Ik voelde me af en aan verkouden, misselijk en niet lekker. Geen fijn gevoel wetende dat je iets belangrijks hebt, maar ik heb me er doorheen kunnen slaan. Ik merkte ook dat mijn workouts hierdoor niet optimaal waren. Ik weet hoe hoog ik de lat voor mezelf leg en het is altijd mijn streven om alles te geven (dat rijmt haha), maar soms is het gewoon niet anders. Ik ben beter geworden in het accepteren van dit soort dingen en dan maar gewoon mee te bewegen met de flow. Want het hoort er allemaal bij. Ups & downs.

Iets té koolhydraatarm

Soms schiet ik een beetje door in de focus op eiwitten. Dat heb ik deze week wel gemerkt. Ik had een meal prep plan gemaakt voor high protein pasta, bananenbrood met amandelmeel als basis en wraps. Als ik pasta maak gebruik ik altijd ‘speciale’ van carbzone waar veel minder koolhydraten in zitten en waarvan het eiwitgehalte super hoog is. Hetzelfde geldt voor wraps. Hierdoor kan ik heel makkelijk minder koolhydraten eten.

Ik focus hierop omdat ik mijn gewicht ietsje omlaag wil brengen. Ik weet dat dit altijd een succesvolle methode voor me is geweest dus dat houd ik gewoon aan. Echter is het voor de eerste drie dagen van deze week ietsje verkeerd gepland want toen kwam ik in mijn carbs niet hoger dan 60 gram en dat is echt té weinig! Daarom had ik hier en daar een lekkere ‘normale’ boterham en wat kwark met cruesli om zo het niveau iets op te krikken. Daardoor ontstond er uiteindelijk wel een fijne balans en is het toch nog goed gekomen!

20.000 Instagram volgers!

Woohoo, dit was ook de week waarin ik 20K volgers heb behaald op mijn Instagram account. Onwijs blij mee, want ik ben al weken bezig met een nieuwe strategie. Ik focus me niet meer op hoeveel likes iets krijgt, of iets posten waarvan ik wéét dat het veel likes gaat krijgen, maar gewoon wat ik wil delen. En dat zijn veelal educatieve, motiverende posts. Ik heb een geheel nieuwe stijl neergezet en uit alles blijkt dat jullie het super leuk vinden! Ik voel me nog meer verbonden met mijn volgers door jullie reacties en persoonlijke verhalen en dat is super. Mijn doel en passie is om anderen te helpen, te activeren en te motiveren en dat kan nog beter door deze nieuwe aanpak.

Volg je me nog niet op Instagram? Heel rap doen dan! @fitaddictnl. Ik wens je weer een hele fijne week toe en veel succes met al jouw doelen. Gas d’r op en gaan!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here