Afvallen en Gezonder leven

Afvallen en gezonder leven? Geen idee waar je moet beginnen? Ik heb alles wat je moet weten in dit artikel gebundeld!

Gezonder leven en wat gewicht verliezen is niet altijd makkelijk. Door de vele informatie zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom heb ik nu speciaal voor jou mijn meest waardevolle content samengevoegd in één artikel. Dit zijn een paar van mijn beste artikelen (per categorie) om jouw fitte en gezonde leefstijl in gang te zetten. Ik ben er echt van overtuigd dat als je deze tips en informatie opvolgt, je op eigen kracht al een heel eind kunt komen. Ik hoop dat ik jou hiermee kan helpen!

> Als je benieuwd bent naar mijn verhaal moet je even hier kijken!
> Geen zin om alle links door te spitten? Download dan mijn ebook waarin ik al mijn kennis van de afgelopen 5 jaar heb gebundeld. Dit is tevens het stappenplan die ik heb doorlopen om 30 kilo af te vallen.

> Kijk ook eens op mijn Youtube kanaal voor heel veel informatieve vlogs, voeding inspiratie en leefstijl tips!

Stap 1. Mindset

Wanneer je denkt dat afvallen je niet lukt: dit kan de échte oorzaak zijn
De reden dat jouw droom lichaam nooit werkelijkheid zal worden (lichaamstype) & realistische doelen stellen
Negatief zelfbeeld? Zo kom je er vanaf!
Geen motivatie & discipline? Think again!
De invloed van stress op afvallen
Hoeveel gewicht kan je aankomen in één dag? Dit stelt je gerust!
Deze mindset tips maken het afvallen nét wat makkelijker

Stap 2. Voeding

Lekkere, gezonde & makkelijke recepten
7 voedingsfeiten die je echt moet weten
De reden dat je niet verzadigd raakt en blijft eten
5 Gezonde hacks voor het boodschappen doen
De ultieme gezonde boodschappenlijst
Gezonde vervangers
Hoe bereken je je energiebehoefte?
Alles over macro’s en hoe je ze berekend
Leer hoe je zelf makkelijk een voedingsschema kan maken!

Stap 3. Training & schema’s

Gratis trainingsschema’s, voedingsschema’s, planners en kalenders
Vet verbranden – Met deze tip gaat het je zeker lukken
Waarom iedereen aan HIIT zou moeten doen
Billen workout – Mijn favoriete oefeningen
Checklist: haal jij écht alles uit je workout?
Cardio oefeningen die je wél wilt doen
How to: beginnen met krachttraining voor vrouwen
Hoe een warming up helpt om blessures te voorkomen

Ik hoop dat je door deze bundeling van informatie alles makkelijker hebt kunnen vinden en nu voor jezelf een concreet plan kunt opstellen hoe je jouw droom lichaam kunt realiseren. Mocht je nog hulp nodig hebben of is er iets niet helemaal duidelijk? Aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen op Instagram!

DELEN

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here