10k op youtube

In deze Fit Talk: een heel ander ritme door de hittegolf, weinig trek, veel nieuwe boeken lezen en (bijna) 10k op mijn Youtube kanaal! (+ giveaway coming soon!)

Alles was weer even anders

Wat een week was het! Die enorme hitte had enorm veel impact op mijn gewone ritme, want alles was weer even anders dan normaal. Ik ging alweer terug naar kantoor, maar voor deze week besloot ik thuis te werken. Zo kon ik ‘s ochtends sporten, want ook in de gym mocht de airco natuurlijk niet aan i.v.m. de Corona maatregelen. Ik moest even meebuigen met de situatie en dat merkte ik niet alleen aan mijn trainingsritme, maar ook aan mijn voedingspatroon.

Amper honger

Ik weet niet hoe het met jullie gesteld was, maar ik kreeg geen hap door mijn keel. Ik had geen honger en dat is een logisch gevolg van de hitte. Het kost je lijf minder energie om je lichaamstemperatuur op peil te houden en doordat je meer vocht kunt vasthouden heb je eerder last van een opgeblazen gevoel. Dus mijn standaard snacks, ontbijtjes en lunch zagen er net wat anders uit. Ik probeerde normaal te blijven eten, maar dat ging niet van harte, haha. Hierin ook veel naar mijn lichaam geluisterd en gewoon gedaan wat goed voelde.

De beste activiteit met 34 graden? Relaxen!

Mede door de hitte wist ik niet goed wat ik met mezelf aan moest. Ik probeerde veel te relaxen, maar tv kijken werd na verloop van tijd saai en ook de informatieve Youtube video’s verdwenen naar de achtergrond. Dus er bleef niet veel over en dat was maar goed ook want ik besloot mijn tijd alsnog goed te gebruiken door lekker te gaan lezen!

Reading vibe

Ik heb onder andere ‘het geheim van levenskracht’ en ‘focus aan/uit’ uitgelezen en ben momenteel bezig in ‘energiekoorden’ van Denise Linn. Op mijn Instagram heb ik een highlight aangemaakt met als titel ‘growth’ hier vind je alle boeken die ik onlangs heb gelezen, motiverende quotes en nog veel meer wat met dit onderwerp te maken heeft. Dus check die vooral als je een korte review /impressie wilt van een van deze boeken (en komende boeken!)

Je kunt niet altijd knallen

Ja. Note to self is dit eigenlijk wel, haha. Ik houd ervan om te knallen in de gym, maar deze week ging dat gewoon niet. Door mijn andere ritme (‘s ochtends trainen i.p.v. ‘s avonds) viel alles net wat zwaarder en door gebrek aan slaap door de klamme nachten kwam ik niet lekker in de flow. Lekkere excuses, I know, maar hey, het kan niet altijd goed gaan. Het is wat het is. En terwijl ik dit nu schrijf realiseer ik me dat het eigenlijk wel weer goed is om niet zo intensief te knallen. Sinds we weer naar de gym konden ben ik voluit gaan trainen en stelde ik weer hoge eisen aan de kwaliteit van mijn workouts. Nu dat deze week even niet kon moest ik een verplicht stapje terug doen en dat bracht eigenlijk wel weer een fijne balans. Zo waardeer ik mijn goede weken ook meer, dus dat is top!

(Bijna) 10k op Youtube!

Wauw girls, serieus! Ik heb as we speak (donderdag 13 augustus) 9.993 abonnees op mijn Youtube kanaal. Waarschijnlijk, tegen de tijd dat deze post online komt, heb ik de 10.000 aangetikt. Dat is bizar!! Ik wil jullie onwijs bedanken voor alle steun, berichtjes, comments, likes en follows. Zo ontzettend leuk. Echt een mijlpaal dit en ik ben enorm dankbaar.

Binnenkort komt er een 10k giveaway als bedankje voor jullie support! En ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Doe dat dan snel want ik deel wekelijks twee nieuwe video’s over sport, voeding, mindset en nog veel meer.

Dank jullie wel en een fijne week!!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here