verandering groei en ontwikkeling

Fit Addict blijft groeien en daar komen de nodige veranderingen bij kijken. Welk effect dit heeft op mijn blog, vlogs en komende content deel ik vandaag met je in deze nieuwe update.

Dit is wat ik wil overbrengen

Misschien was het je al opgevallen: ik heb een nieuw logo! Yes. Hij staat al eventjes online, maar ik had er nog niet officieel wat over gezegd of geschreven, dus bij deze. Het is onderdeel van mijn vernieuwde branding en is allesomvattend. Dit logo straalt uit wat ik bij jou wil overbrengen. Goede energie, passie, in actie komen en zoveel meer. Ik ben er ontzettend blij mee. Uiteraard heb ik dit zelf ontworpen want zoals je weet ben ik parttime grafisch vormgever. Dit is ook waar ik voor gestudeerd heb, dus een nieuwe branding opzetten kan ik helemaal zelf.

Nieuwe huisstijl, overal!

Op mijn Instagram heb ik nu ook al een tijdje een vast grid. De kleuren rood, roze en oranje zijn de leidende kleuren in mijn huisstijl en komen overal steeds terug. Ook Youtube en Facebook zijn aangepast, dus alles staat weer netjes in één lijn. Misschien is dit niet iets waar je over wilt lezen in een Fit Talk, maar het is een belangrijk onderdeel van alles wat ik doe, dus het is zeker de moeite waard om jullie hier toch even over te updaten.

Youtube en video veranderingen

Ook Youtube ondergaat een grote metamorfose. Zo heb ik geïnvesteerd in een nieuwe daglicht lamp zodat de belichting ook in de (komende) donkere dagen goed blijft. Daarbij zul je binnenkort merken dat de intro & outro anders zijn én dat de gehele vlog stijl veranderd is. Heel veel nieuwe ontwikkelingen dus! Fit Addict blijft groeien en ik heb grootse plannen, dus alles moet daarin mee naar een nieuw level. Vooral nu ik 10K abonnees heb behaald. Dit voelt als een soort ‘turning point’ in mijn video journey en dus de hoogste tijd om wat dingen te veranderen.

Nieuwe vlog stijl

Ik merkte dat ik mijn passie voor het vloggen een beetje was kwijtgeraakt. Daarom heb ik laatst geanalyseerd welke vlogs ik zelf nou het leukst vind om te kijken. Vaak zijn dit de creatieve, leuk bewerkte vlogs waarin een beetje verhaallijn zit. Ook everyday life van anderen zien vind ik super interessant. Voor de persoon die vlogt voelt het misschien als ‘saai’ of alsof er niet genoeg gebeurt, maar de kijkers vinden dit juist super tof! Ik heb dit laatst ook even bij jullie gepolst en inderdaad! Jullie vinden dit ook leuk om te zien. Dus: verwacht binnenkort een nieuwe stijl in mijn video’s.

Zo. Dat is heel wat nieuws voor 1 Fit Talk, haha. Maar: nu ben je wel weer helemaal bij en op de hoogte!

Hoe zit het nou met je voeding en sport?

Op een iets lager pitje merk ik. Al mijn aandacht gaat uit naar het programma, mijn studie en daarin probeer ik ook nog wat quality time met mijn vriend, familie en vriendinnen door te brengen. O ja, en vergeet ‘zen’ tijd niet waarin ik even helemaal niks doe en lekker languit op de bank lig te Netflixen. Heel belangrijk! Het leven is dus druk, maar ook goed. Want ik heb gewoon een fijne balans tussen alles gevonden zoals ik eerder ook al aangaf. Ik train nog steeds minimaal 4 keer per week. Soms lukt het om een 5e keer te gaan, maar vaker niet dan wel.

Qua voeding merk ik dat ik iets meer afstap van het meal preppen. Het is makkelijk en handig, maar ik zit nu in een periode dat ik in het moment wil eten waar ik zin in heb. Soms kook ik 1 grote gezinsmaaltijd die ik dan meerdere dagen eet, dus dat is ook een soort prep, maar echt 3 dagen diner, lunch en snacks bereiden doe ik nu even niet meer. Wie weet dat dat volgende week anders is, kan maar zo. I just go with the flow en ik doe wat goed voelt.

Dus heel wat verandering, groei en ontwikkeling in zowel mijn bedrijf als dagelijks leven. I love it! Komende week weer heel wat leuke dingen op de planning, dus ik zou zeggen: fijne week allemaal en zet hem op!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here