mondaymotivation

Ik ga de Fit Talks veranderen! Hoe en wat lees je in deze nieuwe post, maar één ding is zeker: je krijgt er een flinke motivatie boost van! #mondaymotivation

Steady fitness flow

Mijn Fit Talks waren altijd bedoeld om een update te geven over mijn progressie. Ik heb je iedere maandag meegenomen in wat ik de week daarvoor had meegemaakt en hoe ver ik was gekomen met mijn doelen. Zoals je wellicht weet heb ik momenteel geen doel. Dat klinkt misschien wat gek, maar qua fitness en voeding zit ik nu op een steady flow. Ik sport 4-5 keer per week voor onderhoud en ontspanning en daarbij eet ik steeds meer op gevoel. Om je niet wekelijks hetzelfde voor te schotelen leek het me goed om hier wat anders voor te bedenken.

#mondaymotivation!

Hoe kun je je maandag nou beter starten dan met een flinke dosis motivatie en inspiratie? Ik vind het zelf ook altijd fijn om af en toe wat quotes op een rijtje te zetten en mezelf te herinneren aan waarom ik bepaalde dingen doe. Ik deed dit al wel eens in stories en ik merkte dat ik daar veel positieve reacties op kreeg. Daarom gebruik ik de Fit Talk nu niet alleen meer voor een persoonlijke update, maar ook af en toe voor motivational words! Wanneer ik echt veel nieuwe dingen te delen heb maak ik een geschreven blogpost met alles wat je moet weten. Wanneer ik dit niet heb (zoals nu) krijg je van mij je daily dose aan motivatie! #mondaymotivation!

So… Are you ready? Hier komt ‘ie!

mondaymotivation
mondaymotivation
mondaymotivation
mondaymotivation
mondaymotivation
mondaymotivation
mondaymotivation
mondaymotivation
mondaymotivation

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here