persoonlijke update

In deze Fit Talk een persoonlijke update met o.a.: meer focus op persoonlijke ontwikkeling, rust en ontspanning door te wandelen, bergen groente en een heerlijk ritme.

Mindless scrolling…

Ik heb mijn gedrag weer even onder de loep genomen! Eens in de zoveel tijd vind ik het fijn om te kijken wat goed gaat, wat minder en waar verbeteringen aangebracht kunnen worden. Zo kwam ik er begin deze week achter dat ik iets teveel ‘mindless scroll’ op social media en teveel content consumeer. Daar heb ik dus heel snel een punt achter gezet.

Reality check

Op mijn iPhone is het nu mogelijk om de tijd die je op je telefoon zit, prominent als een widget op je homescreen te zetten. Dit herinnert mij er continu aan dat ik bewust moet omgaan met mijn tijd op de telefoon. Ik zie precies hoeveel tijd ik al naar mijn scherm heb gekeken en daardoor leg ik hem sneller weer weg.

Ook ben ik weer meer (business) podcasts gaan luisteren en meer informatieve video’s gaan kijken op Youtube. Daarbij was afgelopen donderdag de Selfmade Summit waar ik een digitaal ticket voor had, dus het was een week vol persoonlijke ontwikkeling en nieuwe business insights.

Alles in balans

Ik heb ook echt periodes waarin ik echt totaal geen zin heb om zo actief bezig te zijn met groei, maar dat voel ik nu heel goed aan. Sommige momenten staan meer in het teken van ‘naar binnen keren’, meer loslaten en echt doen wat goed voelt en andere zijn juist weer heel krachtig en vol met persoonlijke ontwikkeling. Ik houd van leren en dat is altijd in mijn dagelijks leven aanwezig, maar off-time is ook heel fijn. Zo ontstaat er wederom een fijne balans waardoor ik iedere fase evenveel kan waarderen.

Minder gymtime, meer wandelingen

Fitness was deze week op een iets lager pitje. Ik had het behoorlijk druk en heb meer aandacht gegeven aan wandelingen in de natuur dan echt intensieve gym sessies. Dat was heel fijn, want door die tijd in de natuur te combineren met beweging merk ik dat ik echt goed kan ontspannen. En als je zo druk bezig bent met leren en ontwikkelen is dat een hele fijne uitlaatklep!

Protect yourself!

Omdat Corona nu weer erg opspeelt en we in feite in een tweede golf zitten, merk ik dat mijn aandacht nog meer uitgaat naar goede voeding. Ik maak pasta’s met bergen groente, eet meer groente tussendoor als snacks (worteltjes, paprika’s) en neem consequent mijn Frecious sapjes. Hierdoor voel ik me echt nóg beter en voelt het alsof ik mezelf echt ‘bescherm.’ Ben je benieuwd naar de Frecious sapjes dan kan je deze een keer proberen met mijn kortingscode ‘FITADDICT’ waarmee je €15 korting ontvangt op je bestelling!

Ritme, ritme, ritme.

Verder slaap ik echt als een roos. Ik pak vrijwel iedere nacht 8 uur (ook in het weekend) en houd daarin mijn vaste slaapschema aan. Ik ga pitten om 21:30 en word wakker rond 6:15. Een heel fijn ritme waar ik nu al 3 weken aan gewend ben. Ik voel precies aan wanneer het tijd is om te slapen en word vaak voor de wekker wakker. Hierdoor ben ik echt op mijn best. Ik ben productief, krijg veel gedaan en voel me energiek.

Let’s do it again!

Al met al gaat het dus echt lekker. Ik merk de afgelopen weken dat ik veel meer naar mijn gevoel en lichaam ben gaan luisteren. Het intuïtief eten heeft daar enorm bij geholpen en werkt nog steeds heel fijn. Dus ik zeg: komende week, nog zo’n week! Let’s go!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here