programma update

Er staat weer een nieuwe Fit Talk voor je klaar, met dit keer: programma update, mijn favoriete tv shows en series, zo zien mijn workouts eruit en… Ik moet een bril!

Hoe gaat het met het programma?

Oké, eerlijk is eerlijk. Het programma en de launch duurt langer dan gedacht. Er zijn wat technische obstakels die ik ben tegengekomen en ik heb hier en daar onderschat hoe lang bepaalde taken duren. Ik wil het echt zo compleet mogelijk maken en dat kost ontzettend veel tijd. Dat is niet erg, maar ik krijg regelmatig vragen van jullie wanneer de launch is, dus ik dacht ik update jullie even! De verwachte launch datum valt sowieso rond het begin van 2021. In de tussentijd post ik af en toe een story op Instagram om jullie op de hoogte te houden, dus als je alles op de voet wilt volgen houd dan mijn stories in de gaten.

Favorite tv shows en series van dit moment

We zitten nu weer heel veel binnen en ondanks dat ik mijn tijd makkelijk kan vullen met alle to do’s voor het programma en mijn social kanalen, vind ik het heerlijk om wat langer tv te kijken. Ik stop sowieso met werken rond een uur of half 5 en dan neem ik de avond om te ontspannen en te genieten van mijn favoriete shows. Ik kan mij voorstellen dat jullie ook wat meer tijd doorbrengen voor de tv dus de hoogste tijd om te delen waar ik dan zoal naar kijk. Ik ben echt gek op House Rules en Masterchef. Dit volg ik nu op de voet en ik kan er echt naar uit kijken. Deze twee programma’s zijn dagelijks te zien vanaf 18:25 op Net 5.

Daarnaast is Chateau Meiland ook niet meer weg te denken uit mijn kijklijst. Ik ben nu weer bij seizoen 1 begonnen en kijk alles opnieuw. Ik vind het zó hilarisch en het maakt mij echt vrolijk. Ook kookprogramma’s op 24Kitchen en Jamie Oliver op Youtube zijn heerlijk om lekker bij te ontspannen. Laatst heb ik op Netflix ‘Dream Home Makeover’ gekeken met de McGee’s en dat vond ik ook echt geweldig. De stijl van die huizen is zo mooi! Helaas hadden ze maar 8 afleveringen en 1 seizoen, maar het was leuk zolang het duurde, haha.

Workout & sport update

Ik ben niet meer zo fanatiek in de gym, dat geef ik toe. Ik train zonder schema en meer op onderhoud. Ik haal met gemak 3-4 workouts per week en dat is voor mij ook een prima hoeveelheid. Vaak train ik op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en soms pak ik ook een extra dag op zaterdag of zondag. Het gevoel rondom trainen is nu heel anders en dat is oké. Ik ga volledig op mijn gevoel af hierin. Het kan maar zo zijn dat ik volgende week denk: ik ga met een schema trainen en ga wat vaker. Of dat ik juist zin heb om minder te sporten. Alles is goed. Ik heb besloten om wat liever voor mijzelf te zijn.

Dit vind ik écht belangrijk

Na jaren knallen en alles van mezelf en mijn lichaam vragen, ben ik nu op een punt gekomen dat ik algehele gezondheid veel belangrijker vind.

Hoe voel ik me?
Wat heb ik nodig?
Waar heb ik behoefte aan?

Dit zijn vragen die ik mijzelf regelmatig stel. Ook door de zelfreflectie tijdens het journalen kom ik vaak tot nieuwe inzichten waardoor ik mezelf nog beter leer kennen. Zoals ik eerder al heb aangegeven merk ik dat ik op veel vlakken aan het veranderen ben en daar mag ik de tijd voor nemen. Maar één ding is zeker: ik laat mijn gevoel spreken en luister er meer naar dan ooit!

Lou + brillie

Enne, binnenkort zie je mij op een andere manier want… Ik heb laatst mijn ogen laten opmeten omdat ik dacht dat ik in de verte niet goed scherp kon zien. En dat bleek te kloppen, haha. Dus ik had een bril uitgezocht, maar kort na mijn bezoek aan de winkel begon ik te twijfelen. Gelukkig was ik op tijd en kon ik de order nog stilzetten. Later ging ik terug en koos ik een montuur wat veel beter bij mij paste. Binnenkort laat ik ‘m je zien, dus stay tuned!

En dat was de update voor nu. Ik wens je een hele fijne week, doe je best, lekker knallen en het belangrijkste: stay safe!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here