Skip to main content

Lekker trainen met een Les Mills workout, een heerlijke choco smoothie ontdekt, twijfel over dure dingen en een groot bord friet.

Dagvlog | Les Mills Workout | Alles wat ik eet – Heerlijke smoothie ontdekt & Een bord friet

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

  • Laura schreef:

    leuke vlog!
    Tip:
    Les Mills heeft ook een eigen ‘on demand’, met een gratis proefmaand.

    Ook basicfit heeft een app met veel virtuele lessen, erg leuk. Bied de app momenteel ook voor niet leden gratis aan.

Leave a Reply