Havermout wraps (Glutenvrij) + Heerlijke tonijn paprika vulling!
 
Voorbereiding
Kook- Baktijd
Totale tijd
 
Havermout wraps zijn glutenvrij én een heerlijke vervanging voor de kant-en-klaar wraps uit de supermarkt. Deze smaken ook nog eens ontzettend lekker en je hebt ze binnen no-time op tafel.
Geschreven door:
Recept type: Havermout Wraps
Porties: 1
Ingrediënten
  • 150 gram havermout
  • 250 ml water
  • snufje zout
Instructies
  1. Mix alles in een blender of met een vork tot een glad geheel. Let op: je hebt geen fijne havermout of havermout meel nodig voor dit recept. Gewone havermout werkt ook omdat alles toch fijn gemalen wordt in de blender.
  2. Zodra het klaar is kan je er voor kiezen om het beslag nog even te laten staan. Je zult merken dat het dan iets dikker wordt.
  3. Pak nu een goede anti aanbak pan om in te bakken, want je moet geen boter of olie gebruiken. Anders gaat het beslag bewegen in de pan en kan je het niet goed uitsmeren.
  4. Zodra je het beslag in de pan giet, blijft het op 1 plek. Dan is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk het beslag verspreid over de pan zodat het een zo groot mogelijke wrap wordt!
  5. Na verloop van tijd draai je de wrap om en als het er uit ziet als een soort pannenkoek is ‘ie klaar.
  6. Vul de wrap met alles wat je lekker vindt (of één van mijn ideetjes) en geniet ervan!
Recipe by Fit Addict at https://www.fitaddict.nl/2018/09/18/havermout-wraps-glutenvrij/