Ga terug
Naanpizza kip

Naanpizza met kip

Naanpizza's zijn tegenwoordig echt mijn ding. Ik ben er dus ook volop mee aan het experimenteren. Zo had ik eerder al de naanpizza met tonijn gedeeld. Ook die is nog steeds favoriet. Vandaag het receptje voor deze variant met kip. Boordevol groenten en zo klaar. Ideaal als uitgebreide lunch of avondmaaltijd.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht, Lunch
Porties 1 persoon

Equipment

  • 1 Airfryer

Ingrediƫnten
  

  • 1 naanbrood Knoflook koriander
  • 1-2 theelepel Garlan roomkaas met kruiden
  • 1 paprika
  • 3 cherry tomaatjes
  • 1 bosui
  • 0.5 pakje gegaarde kipstukjes Lidl
  • Beetje geraspte kaas jong hoeveelheid naar smaak
  • Snufje Zwarte peper, zout, cajun, zwarte sesamzaadjes en Italiaanse kruiden
  • Optioneel: swirl mayo

Instructies
 

  • Neem je paprika en de tomaatjes, was ze en snijd deze in blokjes of reepjes.
  • Pak je naanbrood en besmeer deze met de kruiden roomkaas.
  • Beleg het vervolgens met de paprika en de tomaatjes en voeg ook de kipstukjes toe.
  • Top af met een beetje geraspte kaas en de kruiden.
  • Plaats de naan nu voor zo'n 10 minuten in de airfryer of oven op 200 graden.
  • Was en snijd ondertussen de bosui in kleine ringetjes.
  • Wanneer de naan klaar is met bakken, top hem dan met de bosui en eventueel nog wat kruiden naar smaak. Een swirl mayo is soms ook lekker, maar optioneel.
Trefwoord kip, naan, pizza