Naanpizza met tonijn
Onwijs lekkere naanpizza met tonijn. De naan wordt heerlijk krokant waardoor het net lijkt alsof je een pizza eet. De topping van tonijn is ideaal wanneer je voldoende eiwitten binnen wilt krijgen als je veel sport. Samen is het een rijke lunch of avondmaaltijd waar je enorm van kunt genieten!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
- 1 stuks naan brood Garlic & Herb
- 1 bosui
- 1 blik Tonijn in water John West
- 10 gram Hellman's Mayonaise
- 0.5 Avocado
- 1 snufje zout
- 1 snufje zwarte peper
- 1 snufje Cajun kruiden
- 1 snufje Italiaanse kruiden
- 1 snufje chili vlokken
Doe de naan in de airfryer voor zo'n 5-6 minuten of tot goudbruin.
Maak ondertussen het tonijn mengsel. Snijd de bosui. Mix het blik tonijn met de bosui, mayo, avocado en alle kruiden behalve de chili vlokken. Houd wel wat bosui achter als topping.
Roer goed door tot een fijn geheel. De avocado kun je in kleine stukjes / chunks laten of wat meer prakken.
Als de naan klaar is beleg je deze met het tonijn mengsel en top je hem af met de chili vlokken, over gebleven bosui en nog een swirl mayonaise.
Trefwoord naan, pizza, tonijn